Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

bencede bizimle ilgisi yok gibi
EKPSS, 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu ve 2828 sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanunu kapsamında Bakanlığımız ve mülga bağlı kuruluşları kadrolarına yerleşenlerden
1. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunu süresi içerisinde teslim edemeyenlerin,

2. Güvenlik soruşturması/arşiv araştırması işlemleri tamamlanıp, ataması yapıldığı halde süresi içerisinde görevine başlayamamış olanların,
dediği için bizimle ilgisi yok gibi.

bi an duyuruyu okumadan EKPSS yazısını görünce çok heyecanlandım.::))Hepimiz için; Güvenlik soruşturmasının bitip,göreve başlama heyecanını da yaşamak nasip olur inşaAllah ::))

mervacan

aynen bende oyle oldum ama çelişkideyim hala yarın atandığım ili arayıp bilgi almaya çalışacağım

Bizimle alakasi yok yine de arayip bilgi almada fayda var.

Yonetmelik yayinlandiktan sonra bakanliği aradim. Yonetmelikteki ikinci maddenin ekpss ile alakali olmadigini soylediler. Halen bizim arsiv arastirmasi devam ediyormus.

Arkadaşlar emniyet ile görüşen var mı ? Ben ne zaman görüşsem dosyamın emniyete gelmediği bilgisi veriliyor. Bakanlık güvenlik soruşturmasında diye geçiştiriyor ve muhtemelen yalan söylüyorlar.

bir an önce başlamak istiyoruz artık bakanlık güvenlik soruşturması devam ediyor diyor bizde beklemekteyiz hiçbirsey yapamıyoruz işten cıktım evrak için izin vermemişlerdi bende cıkmak zorunda kaldım 4 aydır işsizim cuma günü nuru hürmetine bir an önce mutlu haber almak dileğiyle...:(

Sorusturmalar devam ediyor,buyuk ihtimalle şubati da bekleyerek gorucez gibi.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar BİMER E güvenlik soruşturması ve atama ile ilgili yazan oldu mu? Yazıp da cevap alan var mı?

mervacan bana en son bir ay önce güvenlik soruşturmanız devam ediyor diye cevap gelmişti. Henüz bir gelişme yok. Emniyet ile görüştüğümde ise dosyanız henüz gelmedi deniyor. 0 (312) 565 05 67 Bu numarayı bilgi almak için arada bir arıyorum. Telefonun ucunda gıcık bi kadın var. Telefona da hemen bakıyo ne hikmetse. Her defasında kendisi ile tartışıyorum. Artık inatlaştım sırf gıcıklık olsun diye arıyorum. O da ters ters cevaplar veriyor. Sizden ricam sizlerde arayın ve sorun atamaların ne durumda olduğunu.

@gwerty123 verdiğiniz numarayı ardım her aradığımda meşgul çaldı.Tekrar arayacağım.

BİMER e de bilgi edinmek için dilekçe yazdım.Cevap geldiğinde bilgi vereceğim sizlere.BİMER e herkes yazsın derim,belki bi kamuoyu oluştururuz bi faydası olur.

Arkadaşlar bakanlık ile görüştüm ekpss ile atananların soruşturmalarının bir kısmı tamamlanmış. Soruşturması biten arkadaşların önümüzdeki hafta yani en geç iki hafta içinde zimmete düşeceği , durumlarının zimmet sayfasından takip etmeleri gerektiği bilgisi verildi.

Bunu bi de marifetmiş gibi soyluyorlar,5 ay gecti bi zahmet aciklasinlar artik.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

qwerty123 bilemedim bu habere sevinmeliyim yoksa tepkisizmi kalmalıyım ?? Umarım en gec ay sonunda başlamış oluruz ... umutlarda tukendi artık :(

İyi günler arkadaşlar ben istanbul halk sağlığına atandım. Bugün istanbul il sağlık müdürlüğünü aradım bana dediler ki ekpss ile atananlar bu ayda düşmeye başladı cuma günü bir rkadaş düştü işlemlerini yaptık dedi işe başladı dedi sizde bu hafta hep kontrol edin mutlaka dedi.

ylmzcr30

Ben eylülde teslim ettim dosyalarımı ama bana Ankaradan 1.5-2 ay sonra yazı geldi raporunuzda ibare bulunmamaktadır diye bende durum bildirir sağlık raporu aldım onu yolladım hala bekliyorum açıkçası biraz da korkuyorum sorun çıkacak diye

Anladım ben ilk evrak gönderirken durum bildirir gönderdim kabul etmediler yeni rapor çıkartıp gönderdim bir ay oldu

benimde sorun cıkmıstı ben raporu yenileyemedim çünkü süreklii raporum vardı durum bildirir raporu aldım ankaraya gittim raporumda sıkıntı olmadıgını soylediler guvenlik soruşturmasını bekleyeceksin dediler

Raporumun kabul olup olmadığını nerden öğrenebilirim. İl sağlık müdürlüğünü aradığımda bana sadece zimmeti kontrol edin sürekli dedi tc mi alıp kontrol etti hatta

Arkadaşlar zimmete düşmeler başlamış halk sağlığına atanıp zimmete düşmeyen var mi benim gibi

bende dusmüşümm çok sukur aradım karsı yonetim hizmetlerindeki duyuruyu takip edin dediler cok sukur darısı tum herkesin basına :)

tesekkur ederim sizin yazdıgınızı gordum sonra baktım dusmusumm darısı diğer arkadasların basına

Üst Alt