Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyeti olan işitme engellinin kullanabileceği araçlar nelerdir?

Pride

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhabalar sizlere Amasyadan yazıyorum. Ve konulara biraz baktım fakat aklım karıştı. Ben 2010 ekim ayında işitmeden doalyı %52 raporum oldugu için H sınıfı ehliyet aldım fakat malum trafikte hiç araç sürmedim. Yaşım şuan 23 babamın adına olan aracı gerekli tertibatı taktırıp (cam arkasına logo, dikiz aynalar) vs sğrebilme yetkim var mı? Yada babam arabayı üzerime yaptırsa o tertibatları cıkarıp onun sürebilme şansı var mı? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını bekliyorum.

Ticari olmayan tüm araçlari kullanabilir:)

Yani aracın üzerime ait olması gerekmiyor mu?

Bu sticker nereden alabilirim acaba, kendime ait arabam olmasada, babamın arabasına istediğim zaman kullanıldığında takmak istiyorum...

Ben de işitme engelliyim, H sınıfı ehliyetim de, ticari araç kullanamaz yazıyor.
Benim merak ettiğim, işitme engelliler için ötv siz araç alımı var mı? (gerçi uzun zamandır ötv siz alınamadığını biliyorum işitme engelliler için) bir ara kanun teklifimi ne vardı CHP li bir milletvekili tarafından verilen. Var mı değişiklik, tatmin edici bir cevap bulamadım nette.

Üst Alt