Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gümrük memurluğuna atananlar buraya

2017 ekpss ataması

merhaba, ben 2017 de Iğdır Gümrüke atandım ama hiç bir bilgi alamıyorum. aranızda gümrüke atanıp göreve başlayan var mı arkadaşlar. lütfen yardımcı olun. bizede güvenlik soruşturması var mı? varsa bunun süreci ne kadardır? ya da nerden takip edebilirim?

atanan, göreve başlayan arkadaşlar özlük haklarıyla alakalı bilgi verebilir mi? belki kurum değişikliği yapabiliriz.

selam arkadaşlar, hayırlı haberlerim var sizlere :)

bu hafta büyük ihtimal tebligatlar çıkacakmış, en geç haftaya olur dediler,
güvenlik soruşturmasında sorun olanları komisyonda inceliyorlar,
gümrük veya ticaret müdürlüğünü kura değil kendileri belirliyormuş işin durumuna göre sağlık şartları vs

inşallah bu ay bekleyişimiz bitecek:)

Arkadaşlar gümrük memurluğu kpssde merkeziden almıyor. Ekpssde merkeziden mi alıyor açıktan mı?

Emnglp tebligatların en geç haftaya yollanacagi bilgisini nereden aldınız?bugün aradım Bakanlığı herhangi bir gelişme olmadığını söylediler

Osanosan

bakanlıktan söylediler. işin aslı banada farklı bilgiler söylendi diğer konularda . örneğin gümrük mü ticaret müdürlüğü mü neresi olacak diye sorduğumda kura ile belirlenecek demişlerdi, ancak bu defada açık kadro sayısı ve sağlık şartlarımıza göre belirleneceğini belirttiler

bu hafta bir zahmet sizlerde arayıp sorun , sıkıştırın net bilgi alalım arkadaşlar

Şimdi görüştüm soruşturma ların yüzde doksani tamamlandı bu ay sonuna atamalar yapılır sitede yayınlanır dendi.

Selam arkadaşlar. Ben de aradım kesin bir şey söylememekle beraber, bu ay sonuna kadar açıklanabilir dendi.

Ben bundan bir önceki engelli alımlarına baktım. Ösym'nin açıklamasından 6 ay sonra bakanlığın sitesinde açıklanmış.Kendimce Ocak, Şubat gibi bekliyorum.

Bu dönem atanan gümrük memurları

Merhabalar gümrük dedim de daha nerede başlayacağımız belli değil gerçi. :) Bakanlığı arıyorum arada bir siteden de takip ediyorum da öylesine arıyorum bakanlığı da :) hiç bir haber yok. Var mı değişik bilgisi olan? Başbakanlık- Gümrük Bakanlığı-olduğumuz ile tebligat gelecek süreç çok uzun eşin dostun dediği gibi 8 ayı bulacak herhalde bu iş

Bugün arayıp tercih ettiğin yerde mi kalmak istiyorsun diye sordular. Memurlar.net forumunda yazılana göre ay sonunda başlarsınız denmiş bir kaç kişiye.

sa arkadaşlar
ocak sonu itibariyle kesin başlıycaz
özellikle sordum bu şekilde net cevap verdi memur
hatta iş yeriyle atanma bilgisini paylaşcamı söyledim
konuşabilcemi hatta şubatı bulmasın diye özellikle belirtti.
ve bende iş yeriyle konuştum.
hepimize hayırlı olsun.

Ararnan arkadaşlar acaba atandığı bölgeye göre mi ? İsme göremi arıyorlar

Galiba ikamet adresi ile atandığı il farklı olan arkadaşları arıyorlar. İkamet adresinin bulunduğu ile atanmak ister misiniz diye.

iki grup şeklinde olacak hatta o yüzden sanırım duyurularda yayınlamadan tebligatlar yola çıktı ki bu şekilde 2. grubu aynı tarihe yetiştirecekler diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben aylardır belirli aralıklarla sınav şubeyi arıyorum. hiç daha tebligattan söz etmediler. sürekli 'sitede yayınlanacak' dediler.

tebligatlar yola çıktıysa güzel tabi de. ne bileyim bir yanlış anlama olmuş sanki. ama bana da kesin bir şey olmamakla birlikte ocak sonunda dediler. Öğleden sonra bir daha arayayım.

ngll

bakanlıktan arandım.ay sonuna kadar kesin başlıycam söylendi.ve atandığım ile mi yoksa ikamet ettiğim ilde mi başlamak istediğim soruldu ve dilekçesni yazıp faxlamam istendi.bende gönderdim kardeşim.tebligat kısmını konuşmadım ancak what s up grubundaki arkadaşlardan konuşanların verdiği bi bilgi ki her türlü gelişme hemen orda paylaşılıyor.
hayırlı cumalar...

ayrıca bu gelişmelerden haberdar olmadığınızı anladıkları için yani 2.grupta olduğunuz için size öyle cevap verilmiş muhtemelen.onların da şu an başları kalabalık.ama yakında muhtemelen gelecek hafta içinde siz de aranırsınız ve tebligatlarınız yola çıkar çünkü bildiğim kadarıyla herkes ay sonuna kadar başlatılacak.sadece süreci hızlandırmak adına 2 grup halinde süreci işletiyolar.sonuçta beraber başlancak.

ben dayanamadım aradım tabi.:D güvenlik soruşturmam olumlu sonuçlanmış.ege bölge müdürlüğüne dosyamı yollamışlar.atama aşamasındaymış.

ancak ege bölge daha dosya gelmedi dedi.pazartesi tekrar arayın dedi.
ama ben salı aramayı düşünüyorum.ancak gider postayla.
sevinçliyim tabi ama, bir kesinleşseydi artık.

bu arada ben şizofrenim.sürecin benim için ne kadar zor olduğunu.tam kesinleşmeden de içimin rahat etmeyeceğini tahmin edersiniz.:D

İşe başlamanız için tebligatın size ulaşmasına gerek yok. Tebligat ulaştıktan sonra il dışına atananlar 15 gün içinde il içiyse 1 gün içinde kuruma başvurmanız gerekiyor. Tebligatı beklemek önemli değil atama evrağınız atandığınız yere ulaştıktan sonra size tebliği beklemeden başlayabilirsiniz.

Mesela bizim kuruma yeni bir arkadaş başladı ona tebligat ulaşmış ancak bizim kurumun atamadan haberi yok :)) Zaten evraklar internet üzerinden geliyor. Atandığınız yere ulaşmaması ancak ve ancak memurların göndermemesinden kaynaklanır. (ilk noktada veya ara noktalarda)

arkadaşlar 150 kişinin ismi açıklandı

bakanlık sayfası personel duyurular bölümü 55 kişi gümrük 95 kişi ticaret

Üst Alt