Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gümrük memurluğuna atananlar buraya

içeri girmediler ellerinde bi evrak vardı benim dosya numaram yazıyodu bakanlığın bana verdiği kağıtta yazıyodu o numara da. Bi yere başvurmuşsun herhalde dediler evet dedim neresi hangi kurum dediler gümrük hangi şehir oldu dediler sinop dedim aa iyi şanslısın oturduğun yer dediler evet ben de çok şaşırdım beklemiyordum 25 tane doğu vardı tercihlerimde sinop gelmesi şaşırttı dedim iyi bakalım dediler bizden tam puanla geçtin süreçte başarılar dileriz dediler ellerindeki evrağı imzaladılar gittiler.

Saat kaçta geldiler kardeşim gün içinde mi akşam mı

Eskişehir Gtb ye atandım.Bugun 2 sivil polis evime geldi saat 13.30 civari , kuruma atamanız olmuş onun için geldik , sağa sola sorusturuyoruz, 1 hafta q0 güne kurumdan size haber gelir dediler.ve gittiler.Bilginize arkadaşlar Hićbir şey sormadilar gayet kibar guleryüzlulerdi telas edilecek bir sey yok yani rahat olun.

Cuma günü bizim binayada sivil gelmiş. Babamın polis oğlu olup olmadıgını sormuşlar komşularda oğlu var ama polis degıl demişler sonra gitmiş adam anlamadım sorusturma icin mi baska bisey mi var bilemedim

Bursa dan kazanan arkadaşlar bana mesaj atabilirler mi acaba

2018 den önce beklemeyelim dün sınav şube ile görüştüm 4 aydan önce yok derler...

Benim adrese de gelen giden olmadı o yüzden emniyeti aradım. Belgelerim 30 Ekim de bakanlığa gönderilmiş.

Ben güvenlik şubeye sordum bilgi veremeyiz dediler. Sizlerde bir gelişme var mı

Bursadayım ben 24 ekimde soruşturma bitmiş ve gümrük bakanlığına gönderilmiş polisle konuştuğumda öğrendiğim bu... İçiniz rahat olsun hepinizin

Eexodus

benimde 26 ekimde ilçe emniyetten il emniyet müdürlüğüne gönderilmişti evraklar. 10 gün içinde ankarada olur denildi. tahminimce 1 aralık gibi iş başı yapabiliriz. kasım 3. veya 4. haftasında çağıracaklardır. beklemek çok zor işmiş bunu öğrendik hepimiz:)

Benide 27 ekimde aradilar sorusturma icin. Düm aradim emniyeti evraklarnzı bakanlıga gönderdik dediler. Bakanlık ataması olan herkesin soruşturmasi bittikten sonra göreve başlatacakmş. Oda 4 5 ay sürer en az diyolar.

Sukriye70

İstanbul da güvenlik soruşturması bittiyse heryerde bitmiştir bence. güvenlik soruşturması sonrası 4-5 ay mı dediler? bilginiz nereden?

tşkler

Bakanlığı aradım sınav birimiyle görüştüm.ama ordaki memur bundan iki ay öncesi de en az 4 5 ay demiştı şimdi de aynı şeyi söyledi. Umarim herkesin soruşturması biran önce biterde başlarız bizde.

Evet soruşturma bittikten sonraki süreci sordum en az 4 5 ay dedi. Sadece siz degilsiniz atanan herkesin soruşturmasi bittikten sonra dedi. Inşllah o kadar uzun sürmez

Bana da 27 ekim de emniyet belgeleri yolladi belgesi ulasan kisi sayisi 50 60 olunca atama yapacagiz dedi sinav subedeki memur. Tahminim belgesi ulasan adaylar aralik basi baslar

Gümrük bakanlığına insan kaynaklarina ulaşamıyorum. Ulaşabilen varsa başlama tarihimizi teyit edebilir misiniz? Çalıştığımız işyerlerine birde ihbar tazminatı ödemeyelim

Sukriye70

ulaştım ben yılbaşından sonra dediler, herkesin ki tamamlanınca olacakmış. ama her memur bence şahsi yorum yapıypor farklı bilgiler var. ancak gtb bakanlığın sayfasında yayımlanacakmış isim isim

Bakanlığın sayfasını takip etmekten başka yapacağımız bşy yok arkadaşlar. Herkes farklı cevaplar veriyor çünkü.

arkadaşlar ıspartaya atanan var mı aranızda bildiğim kadarıyla 3 kişi olması lazım mümkünse iletişime geçelim

arkadaşlar merhaba

dün dayanamadım ankaraya bakanlığa gittim evrakları teslim ettiğimiz 5. kattaki personel işleri ile görüştüm prosedür ve işleyiş hakkında net bir bilgi istedim sağolsunlar oldukça yardımcı oldular. öncelikle güvenlik soruşturmasından gelen evraklar haftada bir kez toplanan bir komisyon tarafından inceleniyormuş daha sonra uzun süren bürokratik işlemlerden sonra olumlu olanlar personel dairesine bildiriliyormuş.

sınavı kazandığı halde evrak teslim etmeyen 19 kişinin olduğunu söylediler. ilk atama için belli bir sayıya ulaşılmasını bekliyorlar tüm güvenlik soruşturmalarının bitmesini değil. bu sayıda 100 kişi olması bekleniyormuş. ve yılbaşına yetiştirmeye çalıştıklarını söylediler atamada öncelikle ticaret bölümüne yapılacağını şayet ticaret bölümünde kadro yoksa gümrük bölümüne atama yapılacağını söylediler ben kütahyaya atandım kütahyanın durumunu sordum iki bölümdede boşluk olduğunu söylediler muhtemelen ticaret bölümüne atanacam.

maaşlar hakkındada bilgi verdiler ticaret bölümü 2750 tl gümrük 3400 tl maaş alıyormuş tabi bu rakamlar 2017 için geçerli 2018 te %10 civarı bir artıştan bahsediliyor.

şimdilik bu kadar selamlar

Üst Alt