Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gümrük memurluğuna atananlar buraya

slm
hayırlı olsun kardeşim
bu arada ıspartaya atanan varmı bildiğiniz kadarıyla?

Bugün bende konuştum. Yaklaşk 80 kişinin sorustrma cevabı gelmş ellerine. Atanan herkesinki tamamlaninca göreve başlaticaz dediler. Neye inanacğmı şaşrmış durumdayım

şükriye hanım
az önce bende güvenşik şb ye gittim ve bana söylenen 15 gün önce tamamlandığı ve 31 ekimde yollandığı.
bu arada gün içinde size bi sorum olmuştu cevaplarsanız memnun olurum.
ıspartaya atanan var mı burdan diye??
şimdiden teşekkürler.

Bilgim yok hic kimlerin nereye atandığına dair.

Burda siznle aynı yere atanan varsa söyler illaki. Belki paylaşmınızı halâ gormemiştir

Ne zaman bitecek bu beklememiz

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlıyorum.cevap için teşekkürler.umarım kısa zamanda başlarız...

ya nerde bu ıspartaya atananlar yaa...

evet elden teslim ettim

serkan akb

Gümrük kısmı dedikleri gümrük muhafaza memurluğu mu? yoksa gümrük kısmında çalışan düz memura da mı 3400 tl maaş veriliyor? Bunu öğrenmek lazım

Valla ben artık iyice ümidi keseceğim gibi geliyor... İçimde bir sevinç vardı saolsunlar aldılar bunu... Hayırlısı olsun

Gümrük bakanlığı kaç puanla atandınız ve hangi düzey de

şuan çalışmaya devam ediyorum.gelin başlayın derlerse kaç gün müsade ederler başlamak için.

sen işyerine bildir böyle bir durumun olacağını, tebligat gelince 15 gün içinde başlamalısın göreve

Bugün beni aradılar. Güvenlik soruşturmanız cevapsız gelmiş dediler. 1 sene önceki adresime gitmiş soruşturma ama halbuki güvenlik formumda yeni adresimi yazmıştım. Onlara formu doğru doldurduğumu söyledim yani benim yanlış yazmadığımı söyledim. Tekrar görüşüp bana döneceklermiş.

Enteresan kardeşim haydi hayırlısı olsun inşallah

ulan bizi atamıyolar B GRUBU PERSONEL ALIYOLAR YÜZLERCE YAZIKLAR OLSUN

gerçekten çok ilginç sonuçta verdiğin evraklar içinde ikametgah belgende var.

Arkadaşlar şu whatsap grubu için yazmış olduğunuz numara sahibi numarasının silinmesini istiyor. Kendisinin bi ilgisi yokmuş. Yani bi numara hatası söz konusu sanırım bilginiz olsun

Valla o arkadaşa bende ulaştım amma amacı ne idi numarasını koyarak anlayamadım... Ama bence ısrarla bir whatsapp grubu kuralım diyorum yine nasıl olacak derseniz emreyaprak@gmail.com a numaralarınızı atın bende sizleri grubu kurarak ekleyeyim bir kişi iki kişi demeyin önemsemeden geçmeyin... En çok şuan hızlı ve doğru bir iletişime ihtiyacımız var... Ki bakanlık bu konuda resmen sır kapısı... Ayrıca yerler tebligat yoluyla bildirilecek bakın tebligat olayı önemlidir bir kişiye geldimi herkesin alarma geçmesi gerekir o sebep arkadaşlar hızlı iletişim için maillerinizi bekliyorum... Engelleri kaldırmak bizim elimizde

Arkadaşlar whatsapp grubunu bir arkadaşımızın saolsun katılımıyla kurdum... Maillerinizi bekliyorum lütfen iştirak edin birbirimize daha kolay soru sorup cevaplara daha hızlı ve tam ulaşalım

https://chat.whatsapp.com/3mgvbIR0sdgLu3dYvYCqpN

Arkadaşlar whatsapp grubunun linkidir burakhan kardeşime yardımı için çok teşekkür ederim

tahminimce bizi şubat ayına bırakacaklar, ocak ayı içerisinde kurum içi yer değişiklik talepleri vs oluyor sonrasında bizleri boş yerlere atayacaklardır. inşallah ben yanılıyorumdur

Merhaba arkadaşlar bugün sınav şuba ile görüştüm.Soruşturması bitmeyen ćok az kişi kaldı ,onlar bitince atamalar yapılacak denildi.Yılbaşından sonrayı kesin bulur dedi telefondaki kişi ama az kaldı dedi.

Üst Alt