Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle hayırlı olsun. İlk olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı istediği belgeleri duyuru kısmında yayınlayacak ve o belgeleri kuruma göndericez. Arşiv araştırması ile güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra atama onayı da kurumun internet sitesinde yayınlanacak. Atandığımız kuruma gidip iş başı yapıcaz. Benim forumlardan öğrendiğim bilgi bu.
teşekkür ederim. ben Tekirdağ gümrük e atandım , sizin neresi?
gümrükte çalışan bir tanıdığım güvenlik soruşturmasının çok uzun sürmeyeceğini belirtti, forumlarda 2-3 ay kadar sürer diyorlar
0312 449 16 41 nolu telfdan gümrük bakanlığı insan kaynakları ile görüştüm. listeler daha ösymden ellerine geçmemiş yaklaşık 10 gün içinde duyurulardan gerekli evrakları öğrenebiliriz. bugünden sayarsak ortalama 6 ay sonra işe başlayabilecekmişiz. güvenlik soruştırmaları bayağı uzun sürüyormuş. aklınıza takılan bir soru olursa belirttiğim telf dan gayet açıklayıcı bir şekilde yardımcı oluyorlar
Merhabalar ben de Sinop gümrüğe atandım. Sadece güvenlik soruşturmasının altında bilgisayardan doldurulacaktır yazıyor. Sanırım ne deniyorsa öyle yapılması gerekiyor. Ben kendim Ankara'ya teslim edeceğim var mı pttye güvenemeyip elden götürcek olan )
Gümrüğe gittim GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI olduğu için gümrükte ki il ticaret müdürlüğünde mi başlayacağımızı devlet belirliyormuş kurum nerede eksik varsa ona göre bildirmiş ama sanırım bilmek zor gibi gümrük ile ticaretin arasında 800 1000tl maaş farkı oynuyormuş gümrükte çalışan arkadaş söyledi bilginize.
Sadece güvenlik formu bilgisayarda olacak. Aps ile iadeli taahhütlü göndereceğim salı günü aksilik olursa bir sonraki hafta elden götürürüm.
Sizlere bisey sorucam raporunuzda fotoğraf üzerinde soğuk damga varmıdır? Noter olması lazım dedi şişli etfalden almıştım
Merhabalar benim raporumda istihdam alani boş.Agir engelli degilim ,ek-1 dilekcede gkrevini daima yapmaya engel olmadigina dair beyanda bulunacaktir diye bi ibare var, bu istihdamla alakali alanin bos olmasi sorun yaratir mi?tekrardan rapora bu ibareyi ekletmeli miyim?
Kurumlara göre değişmekle beraber eğer ekletebilme olanağınız varsa elbette yapınız. DPB'nın mütalaalarında bu takdir idareye bırakılmıştır. Yani kurum isterse raporun yenilenmesi gerekebilir.