Merhaba arkadaşlar, eskiden sağlıklı olduğum günlerde geceleyin kalkıp atıştırmazdım, ilaçlara başladıktan sonra hatta 1 ay bırakmıştım o ara bile gece yemeye devam ettim, muhtemelen psikolojik ilaçlar vücudun kimyasını değiştiriyor etkiliyor , bundan dolayı gece yeme ihtiyacı doğuyor, bugün doktora bunu anlattığımda glifor verdi bana , şeker hastalarına verilen bir ilaç , aslında bu ilacı daha önce de içmiştim , ama faydası yok diye bırakmıştım, şekeri olduğundan dolayı içen bir yakınım var bu ilacı, zaten ilk 1 ay etkisi olmadı bana dedi, yani hemen etki etmez dedi, kendisinin iştahını kesti ciddi manada, yapay zekadan sordum 2 ila 4 hafta arası ciddi manada etkisini gösteriyormuş,
Bir diğer ilaç da ativan yazdı, bu ilaç benzodiazepin grubundan bir ilaç, atak yaşadığım zamanlar için uyku vs getirsin yatıştırsın diye, çünkü ataklarda uyuduğum zaman geçiyor atak, uyumazsam sürüp gidiyor.
Siz bu ilaçları kullandınız mı? Tecrübeleriniz nedir.
Bir diğer ilaç da ativan yazdı, bu ilaç benzodiazepin grubundan bir ilaç, atak yaşadığım zamanlar için uyku vs getirsin yatıştırsın diye, çünkü ataklarda uyuduğum zaman geçiyor atak, uyumazsam sürüp gidiyor.
Siz bu ilaçları kullandınız mı? Tecrübeleriniz nedir.