Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“Çekip gitmek uğruna bile olsa bir köyü olsun ister insan. Köy demek yalnız olmamak demektir, insanında, bitkisinde, toprağında sana ait olan, sen yokken de orada kalıp seni bekleyen bir şeyler olduğunu bilmektir.”
- Cesare Pavese, Ay ve Şenlik Ateşleri
Fark ettim ki gerçekten evrim geçirmişim; bu kadar dayanıklı olmak, soğukkanlı olmak, bu kadar güçlü olmak benim tabiatım da pek olmayan şeylerdi. Büyük hocam yanılmadı, bildiğimden daha güçlü ve daha zeki olduğumu sonunda ispat ettirdi.
Fark ettim ki yeni kitaba hazırım; dokümanları toplamaya başladık. Bir süre buraya da az gireceğiz ama olsun. Hem duygusal dram yazan adamın, canavara nasıl dönüştüğünü okuyacaklar bu kitapta nasipse.
@alitzelll🌈, Konular farklı, Gölgeler İmparatorluğu 1.Cildi yazmıştım zaten, onu da gönderirim nasipse, bu yazılacak olan da onun devamı, konusu polisiye/macera o sebepten elbette ki teknikte değişmiş oluyor.