Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fark ettim ki...

EMRAHBV

Emektar Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
773
Eski meşhur oyunlarımızdan :D

Fark ettim ki resmi tatilde bitti, sabah iş vakti. :)

Fark ettim ki yaz geliyor artık.

Fark ettim ki, ne yaparsanız yapın hepsi bir zaman kaybı olmaya mahkum;
O yüzden delirseniz de olur.

- Jack Kerouac

Fark ettim ki bu bayramlar böyle devam ettikçe, eskiyi düşünüp çok iç çekeceğiz.

Farkettim ki bazı hatıralar yüreğe yükmüş

Mesela var olduğunu hiç bilmemiş olmayı dilerdim. Çünkü bilmesem eksikliğini hissetmem...

“Çekip gitmek uğruna bile olsa bir köyü olsun ister insan. Köy demek yalnız olmamak demektir, insanında, bitkisinde, toprağında sana ait olan, sen yokken de orada kalıp seni bekleyen bir şeyler olduğunu bilmektir.”
- Cesare Pavese, Ay ve Şenlik Ateşleri

Fark ettim ki gün baya yorucu geçti.

Fark ettim ki gerçekten evrim geçirmişim; bu kadar dayanıklı olmak, soğukkanlı olmak, bu kadar güçlü olmak benim tabiatım da pek olmayan şeylerdi. Büyük hocam yanılmadı, bildiğimden daha güçlü ve daha zeki olduğumu sonunda ispat ettirdi.

Fark ettim ki saatlerce konuşmalarımız artık boşluğa konuşmalara dönüştü.
Konuşuyoruz ama dinlemiyoruz.

Fark ettim ki bir günüm on soruluk bir quiz olsa beşini doğru beşini yanlış cevaplıyorum.

Fark ettim ki yeni kitaba hazırım; dokümanları toplamaya başladık. Bir süre buraya da az gireceğiz ama olsun. Hem duygusal dram yazan adamın, canavara nasıl dönüştüğünü okuyacaklar bu kitapta nasipse. :D 📚

@alitzelll🌈, Konular farklı, Gölgeler İmparatorluğu 1.Cildi yazmıştım zaten, onu da gönderirim nasipse, bu yazılacak olan da onun devamı, konusu polisiye/macera o sebepten elbette ki teknikte değişmiş oluyor.

Fark ettim ki Murat abinin yıllarca önce söylediği nasihat çok doğru ama artık derinlik olamam, mecburen vitrinlik devam edeceğim.

Fark ettim ki yıllar önce Sedat abimin söylediği, "Her şeye atlama huyumdan bir türlü vazgeçemiyorum." Her zaman bu kadar anlayışlı olmaz karşımda.

Üst Alt