Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?

Oğuzhan abi cumartesi birliğe teslim oldum örnek veriyorum ne olacak pazartesi hemen RDM çıkarttılar mı hastaneye yollarlar mı yeni birlik olucak adadan muaf almıştım Çankırı’ya verdiler doktor ilaç düzenlemesi mi yapar veya hava değişimi mi verir direk şeninde dediğin gibi olumsuz düşmüş komutanlarım seni biraz burada gözlemleyelim mi derler acaba @OğuzHan112

Beyler selamünaleyküm gerçekten kafam çok karışık düşüncelerim her an değişiyor kendi kendine ben Kıbrıs’ta bir ay hava değişimi aldım oyun bozukluğu nedeniyle adadan muaf aldım yeni bir ligim Çankırı olarak verildi şimdi benim bitiyor hava değişim birliğe girip teslim olduğunda komutanla görüşüp RDM den hastaneye gitsem hastane ikinci hava değişimi verir mi yoksa ilaçların dozunu mu attırır gerçekten kafam çok karışık ya da Rdm hastane sevk eder mi @OğuzHan112

Son düzenleme:
Üst Alt