Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Merhaba abi tekrardan, ben kıbrıstan 21.08.2024 tarihinde tekrardan sevk ettirip 30 gün hava değişikliği ve adada yapamaz raporu alıp evime döndüm. 3-4 gün birliğime geç gitmek zorunda kaldım. Daha doğrusu gitmeye cesaret edemedim sorunlarımdan dolayı. Dün birliğime teslim oldum. Bölük assubayına durumumu anlattım. Direk kıta anket formunu doldurup RDM’ye gönderdi. RDM deki komutanlada görüştükden sonra sonuç ne olur diye sordum. Hava değişikliği alacaksın muhtemelen dedi. Hemen sevk alıp yarına psikiyatri randevusu aldık. Yarın 11 de gideceğim komutanlar anladıgım kadarıyla olumsuz doldurdu. Sonuç sizce ne olur abi hava değişikliği verirse 2 inciyi almış oluyorum. @OğuzHan112@OğuzHan112 yada işlevlilik formuba adada yapması uygun değil hava değişikliği gibi yazsalar işe yarar mı
Yüzünde çıkan tümör dediğin nedir..malignite-benign..iyi huylumu,kötü huylumu?
Patoloji sonucları ne diyor?
Hava değişimleri bazen prosedür gereği veriliyor..hava değişimi sonrası birliğine dönersiniz..oradan tekrar sevk alır hasateye gidersiniz,
Genel olarak 2 kez hava değişimi..3.de muafiyet veriliyor..itiraz vs bunlar sadece süreci uzatır ve sizi uğraştırır ..değişen bir şey olmaz.
Komutanların zaten askerlik yapamaz demiş.biraz sabır ve zaman.
@laleali01,