Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?
Hiç bir problem değil abi hepimiz insanız sonucta son bir sorum daha bugün teslim olmam gerekiyordu kendimi cok kötü hissettigim icin yola çıkamadım yarın teslim olucam 1 günden problem olur mu
Oğuzhan Bey ben bu vatan için 15 ay askerlik yaptım. Şimdi askerlik 6 aya düştü. 6 ay çok uzun süre değil. Askerlik 6 aya düştüğü halde günümüzde gençlerin çoğu askerlik yapmak istemiyor. Gençlerin çoğu askerlikten kaçmak istiyor. Gençlerin çoğu askerlikten çürük raporu almak istiyor. Bu gençlerimizin hali ne olacak Oğuzhan Bey ?
@OğuzHan112 abi ben ayın 2 sinde uyum bozukluğundan muaf oldum şimdi durum belgesi sorgulamada 29.11.24 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur diyo bi sorun mu var ne demek bu abi
@OğuzHan112 abim 2.nci hava değişimim bitmek üzere askeri birliğim değişti oraya gidince durumu anlatsam sevk istesem muaf olabilir miyim yardımcı olur musun ALLAH RIZASI İÇİN mutsuzum huzursuzum hicbisey yapmak istemiyorum kalbim, göğsüm ağrımaya başladı artık stresten
Hayırlı akşamlar bu gün itibariyle psikiyatriden f43.2 uyum bozukluğundan çürük aldım. Merak ettiğim soru şu bu benim hayatıma engel olacak bir şey değil dimi. @OğuzHan112
@OğuzHan112@OturanBoğa
Hayırlı günler dilerim. Ben salı günü heyete çıkacağım doktor f43.2 uyum bozukluğu tanısı koydu 2 hava değişimi sonrası. Girecek olduğum heyet tüm branşları kapsıyor sanırım. Dahiliye göz kulak psikiyatri vs... işleyiş tam olarak nasıl oluyor heyette biliyorsanız şayet detaylı bir bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum. Bir de tekrardan kıta anket götürmeme gerek var mı
Sadece psikiyatriden değil tüm branşlardan sokacaklar beni heyete(kardiyoloji,genel cerrahi,dahiliye,nöroloji,psikiyatri vs....) hepsine sokacaklar. Tam olarak nasıl işleyiş onu öğrenmek istemiştim. @OğuzHan112
Peki süreç nasıl olur 1 2 gün içerisinde biter mi? Çok fazla kafama takmaya başladım 2 gündür stresten ölücem. Bilginiz varsa anlatabilir misiniz? Branşlardaki doktorlara gireceğim evet, sonrasında ne olacak peki cevaplarsanız sevinirim. @OğuzHan112