Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlenmek istiyor musunuz?

kadınlar da adamlar da çok şey istiyorlar gözleri doymuyor adam memur oluyor 80 bin maaş alıyor kemiksiz memur eş arıyor onu da buluyor bu sefer engelli eşinden engelsiz çocuk istiyor o da oluyor ev istiyor o da oluyor araba istiyor önce bir kendine sonra bir de eşine onlar da oluyor bu kez yükselmek müdür olmak istiyor o da oluyor sonra çocuğu özel okulda okusun istiyor o da oluyor çocuğu iyi evlilik yapsın istiyor o da oluyor torunu olsun istiyor o da oluyor bu sefer torunu özel okulda okusun iyi evlilik yapsın istiyor sonra bir gün resen emekli oluyor para yetmiyor diye 65 yaşında özelde çalışıyor sonra aniden bir inme ve gassal pamuğu tıkıyor bu hayat mı şimdi

Son düzenleme:
@Istanbuladair, haklısın, "toplumun görünen kısmına" baktığında çıkarımların doğru.

Genelde büyük konuşmaktan kaçınırım çünkü kınadığım veya yapmam dediğim şey ile sınanırım biliyorum ancak date uygulamaları vb. kesinlikle işim olmaz, daha doğrusu olamaz. Kimi mağara adamı der kimi takıntılı hasta fakat evlilik gibi kutsal bir kurum hakkındaki düşüncelerim "toplumun görünen kısmının" neredeyse tam tersi.

Kendimi bildim bileli "daha" çoğunda gözüm yoktu, halen de yok. İcralık bile olduk, şimdi ise "kendi şartlarıma göre" (çok şükür) hayal dahi edemeyeceğim seviyeye ulaştım.

Yine büyük konuşmuş olacağım ancak benimle hastalık, maaş, iş, araba veya maddi, materyalist herhangi bir kavramı konuşacak insanı yanımda, masamda dahi istemem.

Çok boş döneme denk gelmişim ne yazık ki. Hiç ölmeyecek, hastalanmayacak, dert tasa sahibi olmayacakmış gibi yaşıyor/yaşamak istiyor insanlar. Bunları gördükçe evliliğe dair ümidimi azaltıyor ve ya nasip demekten başka seçeneğim kalmıyor.

@Istanbuladair, Maddiyattan önce tabii ki manevi şeylerde önemli hatta bunu bende savunuyorum ama maddiyatında azda olsa önemi var. Bu faktörü gözardı edemeyiz ki. Neyle geçineceksin, neyle çocuk bakacaksın, neyle kendini ve aileni geçindireceksin. Eğer sırf maddiyat için evleniliyorsa zaten o ilişki belli bir süre sonra zaten yürümez biter. Aynı durum tam tersi içinde geçerli.

Evet, evlenmek istiyorum.

Yaş: Yaşımı söyleyemem, psikolojik olarak hala 20’lerdeyim.😎 Fiziksel olrak ise eklemlerim farklı düşünüyor.

Meslek:
Şimdilik hayatımı idame ettirme uzmanı. Yan dalım ise “bu ay nasıl para yetireceğim?” üzerine.
Doğrusu ise itibarlı görünümlü itibarsız bir meslek

Boy:
Uzunluk olarak bence fena değilim. Efendime söyleyeyim karakterimin boyu çok daha uzun ama .😀

Kilo: Son zamanlarda tartıyla aramızda toksik bir ilişki var. O beni yargılıyor, ben de üstüne çıkmıyorum.😅

Medeni durum: Bu mesajdan sonra “yakında güncellenecek” gibi😀

Kriterlerim:Çok bir şey istemiyorum. Yakışıklı olsun, zeki olsun, komik olsun, karakteri düzgün olsun, beni anlasın, sadık olsun, maneviyeti maddiyatindan daha zengin olsun..... dediğim gibi çok birşey istemiyorum

Hobilerim:Yemek yemek, uyumak, boş boş düşünmek ve “yarın kesin başlarım” diyerek kendime umut vermek

Kendinde sevmediğin özellik: Bazen fazla düşünüyorum. Sonra düşündüğüm şeyi tekrar düşünüp neden düşündüğümü düşünüyorum.

Son olarak, İlk başta normal ve iyi biri gibi görünebilirim. Biraz tanıyınca bunun tamamen yanlış bir izlenim oldugubu anlarsın çünkü mukemmel biri olduğumu anlarsin 😀☺️☺️

Dipnot: Tiye alınmıştır 😁

Çalıştıgım iş yerinde engelli bir arkadaşım vardı. Arkdaşım küçükken çocuk felci geçirdigi için 2 tane baston kullanıyordu. Bir ayagı tamamen cansız , digeride az çalışıyordu . Arkadaşımın Türkçe'yi çok güzel konuşuyor ve çok zekiydi. Allah var yakışıklı adamdı. Kendisi evli ve 3 tanede çocugu vardı. Ama gelın görünki hayatı zindan olmuştu. Eşi saglıklı , kendisi engelli oldugu için sürekli ezik durumda hissediyordu kendisini. Bu sebepten eşinin her dedigini yapmak zorunda hissettigi için çok büyük sıkıntılar çekiyordu. O arkadşaım yüzünden bende evlilikten sogudum

@Furkanbey bu işler artık evle arabayla olmuyor malesef dediği gibi olsa ben şimdiye 50 kere evlenmiştim...

Medeni Durum:Erkek bekar Hobi:Oyun film sabit ilaçlar düşük dozda olduğunda her dakikayı dolduruyorum
Burayı canlandırmak lazım. .d

Medeni durum: evli erkek hobi: satranç psikoloji epoksi , taş tozu, doğal sabun,doğal şampuan çalışmaları

• Haha
Reaksiyonlar: Mara
İsteme anlamında algılamadım. Newday bilgilerini yazmış ben de yazdım. Yoksa öyle bir niyetim yok. Beceremem zaten.

@Kumarbaz, ben hepsini ayrı çeşit isterdim biri sarışın biri kumral biri esmer biri zenci biri de uzak doğulu olsun hayal kurmak bedava nasıl olsa 😂

@Sarman, işin kinaye kısmında olduğunu bildiğimden sözüm sana değil. Ancak toplumda gerçekten "çok eşlilik" kavramını savunan (ya da savunan demeyeyim de talep eden diyeyim) çok fazla insan var. Bunları gördüğümde bizim düşünceler çok toz pembe, çocuksu ve masum kalıyor.

38 e yakın memur ve benım gıbı hasta olursa olabılır. aksi halde zor.
ayrıca daha once evlılık olmayacak.

Sağlığımı kontrol ediyorum, bir tık daha iyiye giderse elbette isterim, ümitvarım. sağa sola yemeğe bir şeyler içmeye gidiyorum çok beğendiğim oluyor ama bir türlü teşebbüse geçmiyorum, ama yaşım çok ilerlemeden bir tık iyi olursam harekete geçeceğim.

@Sarman, sen olayı çözmüşşün. bunlardan dolayı secde etmek lazım işte.

@Sarman, istersin de bunların beşi bir araya gelip çullanırsa üzerine yataktan musalla taşına taşırlar seni 🤣

burada rahat yazdığıma bakmayın. psikolojim berbat, eğer biriyle tanışıp mutlu olduysanız çok kurcalamayın mutluysanız devam edin. öncelikli kriter mutluluk duyduğunu olsun hayatınızda

@yyakup, o kadar konusuyor ediyoruz ama evlenmek isteyenler hep teoride kaliyor, harekete gecen yok. Ben sizi destekliyorum, kendinizi iyi hissedince dalın gitsin. :D

@seda73838, hayrlısını dilemek lazım. evlilik deyince Hesabı kitabı iyi yapmak lazım. Peşin hükümlerle evlilik için ola çıkılmaz. evlenilecek kişiyle görüşülür. akla yatarsa yola girilir. RABBİM; Herşeyin hayrlısını versin.

Üst Alt