Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde sağlık hizmeti 20'lik diş çekimi yapar mı?

CORTU

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
140
Merhaba 1,5 yıl önce özel diş merkezinde kanal tedavisi yaptırdım. Tedavi yapılan dişimde sorun yok. 20 lik dişin çekilmesi gerekiyormuş. 2 gün önce dondurma yerken sag üstte 20 lik dişimden uzakta olan diş te yogun sızlama oldu. Diş hekimine anlattım 20 lik dişten kaynaklandıgını söyledi. Çekim ücreti yüksek oldugu için ne yapacagımı bilmiyorum... daha önce diş hastanesine gittigimde sürekli azarlama vb. Durumlarla karşılaştıgım için ayrıca saatlerce süren tedavilerde hareket etmeme izin vermediler aynı pozisyonda saatlerce kalamıyorum evde saglık hizmetinde diş çekiminden faydalanan varmı? Evden çıkıp hastaneye gitmek zor benim için şartları ve tedavi şekĺi nasıl? Bilgi verirmisiniz ?

@CORTU, Böyle bir şey olamaz diş çekimi için bayaa bir teşkilat lazım hele 20 lik diş çekim daha zor.

Evde sağlık hizmetini çok yaşlı, yatalak vb hastalar için veriyorlar.

Her başvuran faydalanamıyor yani.

Genelde yaptıkları muayene edip kan alıp sonuçlarına göre ilaç reçete etmek.

Ama diş hastahanesinde yetkili birilerine örneğin başhekim gibi pisikiyatrik durumunu anlatırsan yardımcı olabilirler belki.

Üst Alt