Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskiden aldığım B sınıfı ehliyetim var. İşitme engelliyim. H sınıfı ile..?

babacan300

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
teşekkürler arkadaşlar benim şuan geçmişte aldığım b sınıfı ehliyetim var ticari araç kullanamaz ibareli ancak yılar içinde her iki kulağımda ileri işitme kaybı var ve işitme cihazı kullanıyorum şimdi ben nasıl bir ehliyet alabilirim yada değişirse nasıl olacak ayrıca sınava girmemmi gerekecek yada b yi değiştirip h verilebilirmi eminiyetçe saygıalr

aynen b sınıfı ehliyette devam.ben ileriderecede işitme engelliyim b sınıfı aldım.zaten işiyme engellisin h sınıı ehliyet alsanda bir faydası yokki sana

evet b ehliyeti kullanacağım anacak ehliyet değişimi gündemde biliyorsunuz bu durumda yeni değişen ehliyet için kulaktan rapor gerekiyor kendi, isteğimden değil yanizorunlu değişimde işitme cihazı kullandığım için h sınıfımı olur bu durumda yeniden sürücü kursunamı gitmek gerekecek ayrıca ci,p li ehliyet değimibaşladımı acaba saygıalr
bu durumda b verilmeyecek galiba

saygılar bende zaten h almak istemiyorum ileri derece de kayıp var işitme cihazı kullanıyorum işitme cihazı ile b sınıfı raporu çıkarmı acaba h sınıfı diye çıkarsa sürücü kursunamıkayıt olacağım sonra h sınıfı kalkıyor bu günkü habere göre başka iismle çıkacak galiba teşekkürler kolay gelsin

Üst Alt