@alifatih1958,
Bana psikiyatri doktoru raporun yenilenmesini gerektiğini söyledi, halbuki süresiz bir rapordu. Süresiz rapor olduğunu söyledim ama dinlemedi. Bana senin artık eskisi gibi sağlık sorununun kalmadığını söyledi, engelli bir birey gibi artık hareket etmediğimi düşünmüş o zaman.
Bende doktorun önerisiyle tamam dedim yenileyelim dedim rapor şak diye %20 düşüverdi. Şimdi o doktora ne küfürler saydırıyorum bir bilseniz ana avrat (iç sesimden) sövüyorum ona, şu an ki aklım olsa randevuya bile gelmezdim rapor yenilemek için. Belki o zamanlar bilerek yaptı onu, engellilere sağlanan avantajlar falan kıskançlık yaptığını düşünüyorum.
Haa bakın birde %20 verilen raporda bir bilgi bulmuştum araştırdım baya, ben o zamanlar 22-23 yaşımda falanım ama bana sadece 18 yaş altına uygulanan bir IQ testi verilmiş, uygunsuz bir formatta bana rapor verilmiş. Şimdi ben bu raporda ihlal var diye cumhuriyet başsavcılığına şikayet dilekçesi oluştursam ne gibi birşey olur?
(Parantez içinde; artık eskisi gibi zihinsel rahatsızlığım yok, bu doğru, bende hafif mental retardasyon vardı ama şu an öyle bir rahatsızlığım yok aslında)
@mehmet-41,
Maalesef hataya düştüm, şimdi ki aklım olsa böyle birşey asla yapmazdım. Size yazacağım kelimelerin aynısını hemen üstteki yazıda yazdım. Rapor süresiz olmasına rağmen psikiyatri doktoru raporun yenilenmesini gerektiğini söyledi bende tamam kabul ettim yenileyelim dedim, ah be kafam. Şimdi iç sesimden ana avrat sövüyorum ona. Birde uygunsuz şekilde verilmiş sanırım bu rapor bana, sadece 18 yaş altına uygulanan bir IQ test bilgisi var orada onu araştırdığımda 18 yaş altına uygulanan bir test olduğu yazıyor, ben o zamanlar 22-23 yaşlarımdayım. Başsavcılığa gidip şikayet dilekçesi oluştursam ne gibi birşeyler olur?