ama raporunda yazmıyor 2003 tarihli yazmamışlar ve raporu sürekli biz h ehliyeti alırken sağlık raporu almıyacazmı
ben anlatamadım sanırsam bizim raporumuz var yüzde 58 2003 tarihli raporun arkasında hiç bir şey yazmıyor ve rapor sürekli ibaresi var şimdi eşim h ehliyeti aldığında hasteneden ehliyet için rapor alacakya raporda h ehliyeti alabilir ve otamatik vites kulanabilir raporu alsak sorunmu olacak onu diyorum ben
Kanunun 7 nci maddesinin 2 numaralı bendindeki istisnadan yararlanmak için, 29/6/2006 tarihli ve 2006/10660 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının Resmi Gazetede yayımlandığı 16/7/2006 tarihinden önce alınmış olan raporların, söz konusu Kararname eki "Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine uygun olarak yenileneceğine dair ÖTV mevzuatında herhangi bir hüküm bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu tarihten önce usulüne uygun olarak düzenlenmiş olan sağlık kurulu raporları da ÖTV istisnası uygulamasında geçerli bulunmaktadır.
ve eşimin raporuda 2003 ama h ehliyeti alır veya otamatik vitesli araç kulanır ibaresi yok biz ehliyet çıkarırken h ehliyeti alabilir otamatik vitesli araç ibaresi rapor aldığımızda yaralanıyoruzdur işallah h ehliyeti alınırken bu ibareler verilecek sanırsam deyilmi bu ibareler olduğu sürece 2003 deki raporun arkasındaki h ehliyeti otamatik vites ibaresi olmaması sorun teşkil etmez sanırım
teşekürler