Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

okatip1

ben her zaman hazırım :) ama 3-5 kişi ile eylem yaparsak millet ağzını bırakıp kıçı ile güler. en az 100 kişi olmalıyız. ama maalesef yazan çok ama icraat yapan 10 kişi yokuz.

vw %10 civarı indirim yapmış. araç almayı üşünenler acele etsin :)

Bir whatsapp grubu oluştursak bence isteyenleri oraya ekleyerek bir yerlere varabiliriz bu eylem için.

telefonum:0554 963 41 90

Taner bey hadi son bir kere çırpınalım sizin desteğinizle.

wapsap kampanyasına girmek isterim lakin sadece otv ile ilgi olmamalı vergi indirmi mağduru işçiler de var bunları da katsak toplu bi şey yapsak

Arkadaşlar whatsapp grubunda konu sadece yeni çıkan güncel olan ÖTV yasasının iptali/iyileştirilmesi konusunda olacaktır. Hedefi büyüttükçe saçma sapan bir noktaya geliriz ki hiç kimsenin faydasına olmaz ne yazık ki.

Ayrıca gruba girmek isteyenler numarasını belirtsin, taner bey ekliyor.

Üniversite de bir konu hakkında çoğunluk oluşturup dekanın odasına girdiğimizde benimle beraber sadece 3 kişi kalmıştık, arkamızdaki kalabalık birden dağılmıştı ondan diyorum:)

Ankara'ya gelemem ama gönülden destekliyorum çabalarınızı, bugün 5, yarın 50 olur kimbilir:)

selda*

aynı hisleri ben de defalarca yaşadım. o yüzden en az 100 kişi olabilmek için 1.000 kişinin kesin geliyorum demesi lazım. yoksa ankara nın soğuğunu yer geri döneriz :)

Euro 4.70 e koşuyor yıl sonu 5 i gorur.
Bnce 1.2 araclara bakmak gerek😀

Fth0088

yılbaşından sonra çok ciddi zam gelecek sanırım araçlara. ben bu yasanın bir süre sonra geri çekileceğine inanıyorum. bu geri çekme esnasında da 1.6 sınırlaması kldırılmış olacak sanki. böyle hissediyorum. 2019 seçim vaadleri arasında yer alacak emin olun buna :)

Devletin engelliler için yeni ötv düzenlemesi masaldaki tilkinin yemeğe davet ettiği leyleğe düz tabakta yemek vermesine benziyor. Motor hacmi sınırlamasını kaldırdı ancak ortada 200 bin TL altında alacak araç yok, olanların ise fiyatı döviz artışı ile birlikte Ocak 2018 de kalmadan 200 bini üzerine çıkacak. Ye yiyebilirsen, al alabilirsin..

daimon

mükemmel bir benzetme ve tespit olmuş eline sağlık. bunu naci ağbal a hemen yazacağım :)

5465028298 varım sadece ötv için değil diğer tüm haklarımızı savunmak adına.

Arkadaşlar eylem yapmaya kalktığımızda sanmıyorum ki nezaketle davranılsın.Nezaketle davranış olacak olsaydı en başta bu ötv durumu söz konusu olmazdı.Bunu şöyle organize yapmayı deneyebiliriz,misal site kurucusu bir randevu talep etsin.Kabul edilirse 5 kişilik bir ekip ama savunduğumuz durumdan taviz vermeyecek 5 kişi katılım sağlarsa bu daha etkili olur diye düşünüyorum.

Yoksa polisiydi korumasıydı yaka paça atacaklardır bizi kesin.

webtime
Pankart açıp eylem yapacak halleri yok, bi basın açıklaması yapılır sonra dagılınır. :)

Mami Junior vallahi pankartı bile açarım.
Daha önce ki bir görüşmede bu prosedür söylemi yapılmıştı oradan yola çıkıyorum.

Protezi mi fırlatsam ya da yaksam bilmem.Yenisine 17 bin katkı payı istiyorlar :D

yaka paça atarlarsa onların ayıbı engellileri dödüler diye haber çıkar:)

Üst Alt