Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan
ben her zaman hazırım ama 3-5 kişi ile eylem yaparsak millet ağzını bırakıp kıçı ile güler. en az 100 kişi olmalıyız. ama maalesef yazan çok ama icraat yapan 10 kişi yokuz.
vw %10 civarı indirim yapmış. araç almayı üşünenler acele etsin
Arkadaşlar whatsapp grubunda konu sadece yeni çıkan güncel olan ÖTV yasasının iptali/iyileştirilmesi konusunda olacaktır. Hedefi büyüttükçe saçma sapan bir noktaya geliriz ki hiç kimsenin faydasına olmaz ne yazık ki.
Ayrıca gruba girmek isteyenler numarasını belirtsin, taner bey ekliyor.
Üniversite de bir konu hakkında çoğunluk oluşturup dekanın odasına girdiğimizde benimle beraber sadece 3 kişi kalmıştık, arkamızdaki kalabalık birden dağılmıştı ondan diyorum
Ankara'ya gelemem ama gönülden destekliyorum çabalarınızı, bugün 5, yarın 50 olur kimbilir
aynı hisleri ben de defalarca yaşadım. o yüzden en az 100 kişi olabilmek için 1.000 kişinin kesin geliyorum demesi lazım. yoksa ankara nın soğuğunu yer geri döneriz
yılbaşından sonra çok ciddi zam gelecek sanırım araçlara. ben bu yasanın bir süre sonra geri çekileceğine inanıyorum. bu geri çekme esnasında da 1.6 sınırlaması kldırılmış olacak sanki. böyle hissediyorum. 2019 seçim vaadleri arasında yer alacak emin olun buna
Devletin engelliler için yeni ötv düzenlemesi masaldaki tilkinin yemeğe davet ettiği leyleğe düz tabakta yemek vermesine benziyor. Motor hacmi sınırlamasını kaldırdı ancak ortada 200 bin TL altında alacak araç yok, olanların ise fiyatı döviz artışı ile birlikte Ocak 2018 de kalmadan 200 bini üzerine çıkacak. Ye yiyebilirsen, al alabilirsin..
Arkadaşlar eylem yapmaya kalktığımızda sanmıyorum ki nezaketle davranılsın.Nezaketle davranış olacak olsaydı en başta bu ötv durumu söz konusu olmazdı.Bunu şöyle organize yapmayı deneyebiliriz,misal site kurucusu bir randevu talep etsin.Kabul edilirse 5 kişilik bir ekip ama savunduğumuz durumdan taviz vermeyecek 5 kişi katılım sağlarsa bu daha etkili olur diye düşünüyorum.
Yoksa polisiydi korumasıydı yaka paça atacaklardır bizi kesin.