daimon
evet elitaş tan aldım. ayrım yok her kesim için bu sınır kalkıyor. şimdi benur hn ile yazıştım paylaşacağım bana söylediklerini. bana öznur çalık ın numarası lazım bir ara paylaşılmıştı ama kaydetmemişim. lütfen biri eski mesajlardan bulup verebilir mi çok yoğunum şuan. vekil ile yazışıyorum.
[12:56, 2.11.2017] +90 533 234 19 80: vekilim sizi arıyorum ama sanırım müsait değilsiniz. bizi anlayan hayatı eksik yaşayan biri olarak sizden bu konuda yardım ve destek rica ediyoruz. saygılarımla
[13:02, 2.11.2017] Bennur Karaburun Akp: Sabahtan beri komisyon toplantılarına giriyorum. Üzgünüm telefona bakamıyorum. Ancak mesajınızı okuyabildim.
[13:02, 2.11.2017] Bennur Karaburun Akp: Konuyu biliyorum
[13:03, 2.11.2017] Bennur Karaburun Akp: Sosyal Politikalar Başkanımızla görüştüm.
[13:03, 2.11.2017] Bennur Karaburun Akp: Öznur Çalık'la
Engelli koordinasyon Başkanımızla görüştüm. Konya Millet Vekilimiz Hacı Ahmet Özdemir
Başbakanımıza Maliye bakanımıza hepsine ilettim
Suistimal edenler bizim gibi ihtiyaç sahiplerine haksızlık ediyorlar. Hakkımıza giriyorlar.
Çok özür dilerim isim neydi?
Elitaş'la genel kurulda çok görüştüm. Algı şu yönde çok pahalı arabalara engelliler binmesin meselesi değil, keşke lüks arabalara gerçekten de engelliler binse ama maalesef kullanıyorlar engellilerimizi...