Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engellilerin emekliliğine dair 15 Ocak 2015'deki değişiklikle ilgili genelge yayınlandı | 7 Şubat 2025/4
Neden zor olurum. 25 sene sigortalılık sürem 7100 gün primim var. en düşük oranı alsam bile olabiliyorum ki listede orta derece için egrf 30 un altı demiş benim en son 24 dü.
@mehmet-41
Sürekli engelim celebral palsy ismi 2019 da aldığım rapor şu an geçersizmis heyete girip rapor alicam nasipse emeklilik sürem yaklaştığında bi 7 ay sonra ondan sormak istedim çok teşekkür ederim
İban vermene gerek yok, başvuruda hangi bankaya yatsın diye bir şık var onu işaretle,sonra e devletten 4a emekli aylık bilgisi diye bakarsan orda görürsün
@santomarine,
Dostum süreli süresiz ayrımı yapılmamalı tabiki, zaten yapılmıyorda. Sorun var olan hakkımızın gasp edilmesi. Ama ne desek boş bundan sonra bir şey değişeceğini zannetmiyorum. Ama mücadeleye devam edeceğiz tabiki.
Primin süresinin fazla olması değil kendisinin fazla olması gerekiyor yani asgari ücretin 2-3 kat üzerinde prim yatırdıysanız bir ihtimal yüksek alabilirsiniz
Engelli arkadaşları ahtapot yerine koyuyorlar sanırım ( biliyorsunuz ahtapotun bir yeri kopsa 4 ayda yüksek enerji ile kendini yeniliyor yahu yasalar insan yaşası mi sormak lazım ilgililere memurlara ?
15. Senedir bir fiil çalışıyorum, normal şartlarda 3 ay sonra emekli olacaktım ve bütün planımı hayallerimi ona göre yapmıştım taaa ki bu şerefsizlerin bu çıkardığı yasaya kadar.
Neymiş 2018 den sonra işe girenler hem emekli olup hem çalışamazmış, verdiğiniz emekli parasınla nasıl emekli olalım bizzzz !!!
Mecburen artık emeklilik hayallerini ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldım, sağolsunlar bu hayatta ''engelli'' olmak bile devletimize çok ağır geldi..
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.
Ankara sağlık kurulundan bulundugum şehirdeki SGK ya gelmiş evrak işlemde yazıyor bilen aynı durumda olan varmi
Pek umudum yok red diye bekliyorum ama bakalim
Çoklu hastalığı olanlar total de %40 yapıyorsa tavsiyem başvuruda bulunmasın otomatik kafadan red verebilirler bir umut anayasa mahkemesi sonucunu beklemekte fayda var.