selam herkese  mesajları okuyorumda güleyimmi ağlayayım mı şu halimize  özel sektörde hizmetli olarak okulda çalışıyorum emekliliğim doldu  bir ara gidip müracat edeceğim   işe gelince ilk girişde bana agır iş yapmayacağımı söylediler hafif işlerde çalışacaktım  ama söylenen le yapılan tam tersi affedersiniz eşşek gibi çalıştırıyorlar heleki engelliyi dahada çok çalıştırıyorlar  çalıştığım özel bir eğitim kurumu 5 kat üste 4 kat yer altında  toplamda 9 kat oluyor aksama kadar in çık  in çık merdivenlerde yuvarlanıp gitcem birgün ama nezaman   sağlam olanlar  eskileri 5 sınıf olan bölümlerde  ben engelliyim bana 2 kat verdiler 12 sınıf var bunlar yetmezmıs gibi birde  iyi temizlik yapıldımı yapılmadımı diye kontorol etmeyide bana kitlediler buda yetmedi  fotokobi bölümü var birde orda hergün 2 saat eğitim alıyorum  foto kobi ceken oranın eski elamanı o gelmeyince hasta olunca tatile gidince  ben onun yerine bakacakmışım bunlarda yetmiyor birsey taşınacağı zaman bazen sınıfların içi  değişiyor dolap masa sıralar ne ararsanız var  tasıma işinede herzaman gidiyorum engellisin sen diyen yok mudurler bırakmıyor mecbur yapıyoruz  siz siz olun eğitim kurumunda çalışmayın  öğretmenlerin  odalarını herseylerini temizlediğimiz yetmiyor hergün bardaklarını yıkıyoruz her sabahda çaylarını demliyoruz hepsinin odasında özel çay yapmak için  makınaları var  içip içip bırakıyorlar  akşamları  bulaşıklarını yıka sabahları onlar gelmeden çaylarını yap  anlayacağınız bitmiyor birtürlü  eğitim kurumunun işleri istifamı verdim kabul etmediler  Allahtan emekliliğim dolduda  bırakacam eğitim kurumunda çalışmayı   askeri ücrete 8 saat çalışılıyor heryerde bizdede sabah 7 iç bası aksam 6 paydos  11 saat   dediğim gibi siz siz olun egitim kurumunda çalışmayın  benim engelim ortopedik %45  .. allah hepimize yardım etsin  nefes alıyorsak yasıyoruz  yasıyorsak allah biryerden bizim rıskımızı mutlaka verir  bizler boşuna gelmedik dünyaya  bizlernasıl imtihandaysak bizleri çalıştıran işyerlerininde imtihanı bizleriz bizlere nasıl davranırlarsa  karşılığını allah onlara mutlaka veriri bizler elimizden gelenin en güzelini yapalım  gerisini allaha bırakalım kimsenin  hakkı kimsede kalmaz ölüm var