işte süreklilik önemlidir kardeş işler durmaz yürür sen merak etme senkilerde işleri yürüttüğün sürece yzüne gülerler ...
Bakın arkadaşınız ne düzel demiş .... Arayın Bakanlığa sorun... Benim düşünceme göre de yüzde 40/50 adaletsizliği uygulanmaz .Özür ölçüldü kaçtan başlıyor ondan olur...Sizi Bilmem ama benim kurumdakiler beni çok arar...Bende onları çok ararım hepsi çok değerli insanlar...
Bir Kalender ŞAH daha zor bulurlar ... Maşallah her işe el atıyorum attığım iş elimde kalıyor daha töbe her işten anlamakta kötü...

... Vallahi tüm umudumuz atamada...[/QUOTE]
ÖMSS ile atanan aday memurları gıda tarım ve hayvacılık bakanlığı asalet onayı beklemeden devlet peronel başkanlığına görüş sormuşlar tayin yapabilrsiniz yanıtı alınca bakanlık söz konusu memurların tayinlerini yapmış...
SORU 1_ ADAY MEMUR TAYİN HAKKI YOKTUR ASALLET BİTENE KADAR
SORU 2_ ANACAK GÖREVLENDİRME İSTEYEBİLİR
SORU 3 _ ADAY İKEN İLAHİ TAYİN İSTİYORUM DERSE GEÇİCİ GÖREVLENDİRME İSTER BU GÖREVLENDİRMEYİ SÜREKLİ UZATARAK ADAYLIK BİTİNCE TAYİNİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLUR.
SORU 4_ MAZETTEN DOLAYI TAYİN HAKKI HER ZAMAN VAR (Sağlık, maddiyat,yardım veya bakıma mihtiyaçlık,iftira veya tehdit'e maruz kalma vs)
5_ MANTIKLI BİR TAYİN İÇİN ÖNCE GİDECEĞİNİZ YERE(memlekete) ORADKİ KURUMLA KONUŞUP MAZERETİNİ ANLATIP DAHA SONRA ÇALIŞTIĞI KURUMA (işyerine dilekçe verip) TAYİN İSTENİLİR. BÖYLECE İKİ TARAF HABERDARLIDIR GEREKEN İŞLEMİ KISA SÜREDE YAPARLAR ...
NOT: 5'İNCİ SORU TAYİN İÇİN EN MANTIKLI SECENEK ACELECİ OLANLAR İÇİN...[/QUOTE]