Arkadaşlar bu rapor almak işi ne zor şeymiş böyle ya ilk olarak lütfiye nuri burat devlet hastanesine gittim doğru düzgün bişey bilmiyolardı sağlık kurulundaki adam bana ilk önce doktorun seni muayene etmesi lazım %40 engelli raporu alabilir kagıdıyla geliceksin dedi doktordan randevü alıcam doktor ayın 15 inde müsaitmiş en erken çıktım ertesi gün okmeydanı hastanesine gidiyim dedim ordan randevü de aldım göz polikiliniginden bu seferde on larda ilk önce saglık kuruluna gidiceksiniz onlar sizi heyete sokucak denildi hiç birşey anlamadım hastaneden hastaneye değişiyo galiba işlemler neyse okmeydanında sağlık kuruluna gittim orasıda internetten randevü almalısınız saglık kuruluna dedi okmeydanından çıktım şişli etfale gittim orda direk sağlık kuruluna gittim ordaki görevlide biz en erken nisan ayına verebiliyoruz siz en iyisi taksim eğitim ve araştırmaya gidin dedi yani ömrümü yediler bi günde ordan oraya ordan oraya trafik te cabası bu raporun almak için ideal bi hastane bilen varmı yardımcı olabilirmi lütfen