@
Jozefim
altına imzamı atarım çok haklısın
adamlar soruyor burada hizmetli ne iş yapar tercih yaptık, bildiğin hademe ne yapıyorsa onu yapar dedik. olur mu ya, ben hizmetliyim yapmam evrak getir götür işi yaparım hademelik iş kurdan gelen adam yapar dediler
yönetmelik ekpss hizmetli kadrosunu açıklamıştır, atandığı kurumun temizliğini yapmak, aklına gelecek her işi yazmış ben yönetmelikte evrak takibi, fotokobi çeker görmedim diyorum
beni topa tuttular, iyi ne haliniz varsa görün dedim, adama okulu tek. başına sildiriyorlarmış ne yapabilirim diye başlık açıyor. gelde küfür etme birader, senin yerine o işi bilerek yazıp gidecek arkadaşlarımız vardı neden onların hakkını gasp ettin bre gafil
yani genelleme yapmıyorum ama hak ediyorlar. devlet ilk defa toplum yararı adı altında ilk defa bu kadar çok hizmetli alımı yapıyor iş kur üzerinden önceden, belirli illerde çok az alım yapıyordu
şimdi adamlar iş kur üzerinden 9 aylık süreçlerle sürekli olarak adam alacak ve sürekli özel sektördeki işsizliğe el atmış olacak. olan ekpss lise hizmetli yazmayı düşünen ve ben bu işe yaparım diyen arkadaşlarımıza oldu. senin de dediğin gibi, hizmetli olayım nasılsa bana temizlik yaptırmazlar, düz memur olurum diyen kurnazlar için iyi oldu sevindim
adam liseden +88 alıyor canını dişine takıyor memur oluyor, sen 70 küsür puan al, hizmetli oldum temizlik yapmam de, o zaman bırak da temizlik yapacak engelli düzeyi uygun kişiler başvursun. HAK yemeye gelince iyi bilirler ama HAK yiyorsunuz dediğimiz de ise, hemen ortalığı ayağa kaldırırlar
keşke bütün engelli arkadaşlarımızı sınavsız memur yapsalar keşke ama öyle bir imkan yok, o nedenle hizmetli bütün işleri yapar eğer yapamayacak kuvvet de isen, atandıktan sonra bana tüm tuvaletleri temizlettiler diye ağlama şükür et çalış. yok onuda kabullenmiyor, nereye şikayet ederim diyor
babana git şikayet et, asıl sen gerçekten o işi yapabilecek kişilerin hakkını yedin seni ALLAHA havale eden insanlara mahşer aleminde ne hesap vereceksin git onu düşün
şöyle yerlerde var ama çok çok az yani adam hizmetli olmuş, okulda bir den çok hizmetli var ve müdür ALLAH korkusu olan biridir, gelen engelli arkadaş bakıyor temizlik yaparken zorlanacak, diyor ki sen yapma onlar yapsın sen daha basit işler yap bunu da diyebilir. ama YÜZDE 1 İHTİMAL o nedenle hizmetli yazan kardeşlerim açın yönetmeliği okuyun HİZMETLİ her türlü işi yapan kişi olarak tanımlar. kömür de taşır, temizlik de yapar her şey de yapar
eğer olur ki hizmetli tercih alımları olursa ona göre hareket edin, ne kendinizi ne de başkalarını üzmeyin, kalın sağlıcakla
genelleme haricinde inat ederek yazan kurnazlar haricinde ben tüm engelli kardeşlerimin abilerimin yanındayım, sonuna kadar da destekçisiyim. yeter ki kurnazlık yapmasınlar, hak yemesinler
ön lisans mezunuyum eğer normal memur olamaz isem hizmetli kadrosunu seçerim ve severek de yaparım
hiç problem değil
Not: beğenmezsin tabi zoruna gidiyor hahaha

)