Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arkadaşlar bir gazete Türk ve Dünya Klasiklerini verdi, vermeye de devam ediyor.Ben de kuponları tamamlamaya çalışıyorum. Uzun süredir, klasikleri okumak istiyordum. Bu sayede hem kitapları tamamlama imkanı buldum, hem de okumaya devam ediyorum.
Balzac ''Otuzunda Kadın'' ile başlamış bulunuyorum.

Sodom ve Gomore Yakup Kadri KARAOSMANOĞLU

Yarınlar İçin / Sandra Brown

Çapkın bir adam bir gün imkansız bir kadına aşık olur..Aşkı için mücedelesi çok hoş..
Hayat kısa ve hayatımı seninle ömür boyu birlikte yaşamak istiyorum diyen biraz kaba,mücadeleci ve romantik bir adamın güzel bir hikayesi...

Ayn rand, "Yaşamak istiyorum".

henüz okuyorum, SInavdan sonra tamamını bitirmek niyetindeyim.

Kadın Psikolojisi / Psikiyatrist Nevzat Tarhan

Kadınları ataerkil kültür ve dini açıdan inceleyerek o yönde verdiği tavsiyeleri ile değişik bir bakışaçısı sunuyor..

Kutup -- Tarık Dursun K

İçimizde bilinmeyen bir yere gizlenmiş, en zayıf anımızı gözleyen ve bizi kendi kendimizle bir an önce hesaplaşmaya oturtan kutup; yani, oldurulmayan, oldurulmasına izin vermediğimiz asıl kişiliğimiz midir?

Med-Cezir / Elif Safak

Elif Şafak'ın makalelerinin toplandığı ilginç bir kitap..

En Son Yürekler Ölür - Canan Tan...

Seni Karımla Aldatıyorum / Hümeyra Turan

Boşluk hissini doyuramayan ve eşini aldatan bir adamın çevresinde aşkın ve aldatmanın sorgulandığı bir kitap..

Othella, "Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz,"diyor..Aldatmanın ve aşkın sırrı sanki bu kısacık cümlede saklı..

Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar' ını okuyorum. İstanbul Hatırası kadar sarmadı beni. Fantastik kurgu yüzünden sanırım :confused: Yine de bilgilendirci ve içimde tekrar Konya'yı görme isteği uyandıran bir kitap oldu.

Panorama __ Yakup Kadri KARAOSMANOĞLU

Piraye / Canan Tan

İstanbul ile Diyarbakır arasındaki kültürel farklılığa,yaşam tarzına vurgu yapıyor.
Kültürel olarak farklı iki insanın sevgisiyle başlayıp,evlilikle biten ama kültürel kalıplara bir türlü hayır diyemeyen bir eşin mağlubiyetiyle birlikte evliliğin bitişi ve kurban olan bir can..
Kitaba başlarken çok yüzeysel geldi,ama ilerledikçe sürükleyip götüren Canan Tan'a özgü bir güzellik var..

Vampir Günlükleri 5. kitabı

Şu anda dizisi de var şu anda 3. sezonun son bölümleri yayınlanıyor. Tavsiye ederim arkadaşlar.

Öğretmenin Sevdası -- Bahattin DOĞANCI

Nur Baba Yakup Kadri KARAOSMANOĞLU

Bu sıralar Türk edebiyatına merak saldım.Yakup Kadriden başlayarak bütün Türk edebiyatçılarının eserlerine odaklanmak istedim.,,

Nur Baba Bektaşi dergahının dervişidir onunla evli bir kadın arasında geçen aşk hikayesi konu edilmiş. O dönemlerde çok satılan ve bir çok tepkiyi üzerine çekmiş bulunan roman tüm baskı ve saldırılara rağmen film halinede getirilmiştir.Çöken imparatorluk ile birlikte tekke ve dergahlarında mevcudiyetlerinin farklılaştığı bu ahlaksal çöküntüden nasibini aldığını göstermesi bakımından dikkat çekici bir eserdir.

ben enson turgut özakmanın diriliş romanını ve stifink kinkin gece yarısına 4 var romanlarını okudum

Ben Meave Binchy'nin kitaplarını da çok beğeniyorum ya hepsini okudum :D

Mario Levi -- En Güzel Aşk Hikayemiz

Bu hikaye bir arayışı dile getirir. Anlatıcı, kahramanlarının iç dünyasında ve yaşadığı şehrin en gizli köşelerinde, ulaşamadığı bir sevgilinin izini sürer. Aşkın tarihi, hikayesinde gizlidir. Soru da ister istemez kendisini bir kez daha dayatır: en güzel aşk yaşanamayan, en dokunulmamış, hayallerle beslenen aşk mıdır yoksa?[FONT=Lucida Grande]..[/FONT]

Stelle Trevez'in yazdığı "Söz Yaşlarım" isimli kitabı okudum.

Evli ve iki çocuk annesi olan Eylül, işinde başarılı bir psikologdur.
Danışanlarına hayatlarıyla ilgili doğruları bulmasına yardımcı olurken, kitapta kendi doğrusunu aramaktadır.
Bir tarafta kocası, çocukları ve evliliği, diğer tarafta ise sanal aşkı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt