Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kez tarz değişikliği olsun dedim , polisiyeye geçiş yaptım. İyi ki yapmışım
Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırasını okuyorum , sonlarına geldim. Polisiye kurgusu gayet başarılı . 7 tepeli İstanbul'da 7 tarihi döneme atıfta bulunan, 7 sikkeli 7 cinayet. Ve İstanbul'un tarihi kültürünü anlatan ziyafet gibi... Bilgilendim ve çok hoşuma gitti. Bundan sonra Ahmet Ümit 'in bütün romanlarını okurum sanıyorum
Ahmet Ümit'in Bab- Esrar'ı k esrarlı gelmedi,Aşkın Gözyaşları adlı kitaplardan sonra biraz yavan kalır gibi oldu..
Ahmet Ümit farklı bir kurguyla Şemşi ile Mevlana'nın ilahı aşkını farklı bir pencereden anlatıyor..
Uzun bir ilişkiyi bitiren sevgilisini geri kazanabilmek için falcılığa başlayan bir kadının hikayesi..Hikaye bu ya sevgilisini geri kazanır ancak,başka birine aşık olmuştur bu arada..
İkisi arasında seçim yapmakta zorlanan bir kadının ilginç bir hikayesi..
Aşk zaten ilginç olmasa bu kadar popüler olmazdı
İranlı bir adamın Amarika'daki yalnız hayatına bir kızın girmesini anlatan ilginç bir aşk öykü..
Aşkın,dini,dili yok dedirtecek kadar güzel,ama son her zamanki gibi hüsran..
İlkokul arkadaşımın rahmetli dedesinin gazete köşe yazılarından ve tuttuğu günlükten derlenerek Türk Tarih Kurumu tarafından basılan kitabı.
Amerika'da yaşadığı için onun adına da satın aldım , ileteceğim.
Malesef ki kendi tarihimizi bilmiyoruz. Bize tarih filan öğretmemişler. İnanılmaz dehşet verici , insanlık adına utanç kaynağıdır bu Türk soykırımı. Hunharca yapılan katliamları okurken gözyaşlarımı tutamadım. Kelimeler kifayetsiz. Nefretle kınıyorum !
Nur içinde yatsın bütün milli mücadele kahramanları.