Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik kontrol muayenesi ile aldığım raporda ilk rapor ifadesi yazıyor..?

Semih avci

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
6
@AHMET FATİH ERYILMAZ,
S. A OTURAN BOGA ABI 2024 YILINDA VERGI INDIRIMINDEN TOPLAMDA %58 VERGI INDIRIMI ALDIM AGUSTOSTA BITIYODU SURELI IDI 2 YIL VE YENI GIRDIM VE %76 VERDILER TIP 1 DIYABETTEN %46 UYKU ABNESINDEN 35 NEFROLIJIDEN %25 KARDILOJIDEN 10 ALDIM

SANA SORMAK ISTEDIGIM ILK ROPRUMDA ILK RAPOR YAZIYODU 2NCIYE GITTIGIMDE ORDAKI CALISANLARA VERGI INDIRIMIM VARDI KONTROL SUREM BITTIYO DEDIM ONU YENILEMEYE GELDIM DEDIM AMA YENIL ALDIGIM RAPORDA YINE ILK RAPOR YAZIYOR

ITIRAZ EDEYIMMI
CUNKU YENILEME YAZMASI GEREKMIYOMU CUNKU HASTALIGIM ILKINE GORE ILERLEDI AMA SISTEMDE ILK RAPOR GOZUKECEK VE SANKI YENI HASTA OLMUSUM GIBI BIR HAVA YARAYILACAK AKILLARDA OYLE DUSUNUYORUM SIZ NEDERSINIZ VE BU SEKILDE EMEKLI OLABOLIRMIYIM

@Semih avci, emeklilik icin kontrol muayenesine ssk dan sevk alarakmı gittin. Yoksa hastaneye bireysel olarak mı müracaat ettin. Bireysel olarak müracaat ederek rapor Çıkardıysan ssk o raporu kabul etmez.emekli olurken aldıgın raporun bitmesine 3 ay kala ssk seni hastaneye sevk ediyor ve heyetde aldıgın raporuda hastaneye ssk resmi yoldan gönderiyor Ortalama raporu aldıktan sonra 2 hafta sonra e devlet den çıktısını ala bilirsin raporda kontrol muayenesi yazar.Bireysel olarak rapor cıkardıysan emekliligin sonlanır ssk dan kontrol muayenesi icin gidib sevk yazısı al.Şayet sssk dan sevk yazısı alarak rapor cıkardıysan üzerinde ne yazdıgına takılma bir önemi yok.

Üst Alt