Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaşlar yeni emekli olup pirim gün sayıları ne kadar ne maaş baglanıyor bu konuda bilgisi olan yokmu benim yatan pirim bugğn itirabi ile yaklaşık olarak 186000 5800 günüm var şunada eksik yatırlsada bürüt 2400 yatırlıyor ne kadar maaş balgnaır bilgisi olan yokmu
bende raporumu alabilirsem hemen emekl olcam fakat maaş olarak prime göremi aytarlanıyor benim primim 1900 tl den yatıyor ne kadar maaş alırım şu ana için bilmiyorum
arkadaşlar ben 3920gunden vergi indirimi alarak gecen ay emekli oldum bu ayda ılk maaşımı alıcam allah nasip ederse ama pişman oldum neden derseniz su ortamda 720 milyonla gecinilirmi hukumetin devletin bagladı maasabak yazık allah hepinize sabır versin tavsiyem calışma gucunuz ve massınız guzelse bekleyin
selam arkadaşlar benim hastaneden verilen raporum önce İzmir SGk'ya gitti oradan Ankara Maliye ye gitti oradanda Sigortalı Emeklilik Daire Başkanlığına gönderilmiş Ancak ben Emeklilik Daire başkanlığını aradığımda evrakımın 27.09.2013 tarihinde evrakım 15769189 V no ile giriş yapmış ben aradığımda evrakımın akibetini soruyorum. Bana memur diyorki abi bu evrakı Maliye bize yanlışlıkla göndermiş Evrak aslında İZMİR KONAK SGK müdürlüğüne gönderilmesi gerekiyordu diyor ve işlem yapmayacaklarını söylüyor bu durumda benim rapor gümbürtüye gidiyor ne yapabilirim. Bilgisi olan varsa lütfen acil paylaşssın Teşükkür ederim.