Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için şafak sayanlar

@456, Bırak yanlış anlasınlar yalan mı ? Her feys i açtığımda 40 küsür yaşında eli ayağı sağlam olan insanlar orada burada gezip dursun. Biz engelli olmamıza rağmen emekli olamayalım 60 yaşını bekleyelim hak mı bu ? Onlar yüzünden bizim emekli olmamız elimizden alındı. Hep baştaki uzunun eseri.

Allah’ın Belası AYM Bir Karar Ver Olumlu Yada Olumsuz Engellileri Bu Kadar Bekletmenin Ne Alemi Var Ulan

'' Kardeşim benim kızdığım ne emeklilik ne de para pul benim kızdığım adaletsizlik ve hak yemek. EYT den emekli olan arkadaşlar lütfen yanlış anlamasınlar ama eyt çıktığı için bizim emeklilik hakkımızı elimizden aldılar.
Çünkü devlette para suyunu çekti o yüzden de bu yasayı patlattılar çünkü 2025 yılında baktılar ki çoğu engelliliğin emekli senesi doluyor sonra hopp bu yasayı devreye soktular. EYT' den emekli olanlar hem çalışıp hem emekli maaşı alabiliyolar ama bize gelince daha çok engelliye engel olmaya çalışıyorlar..
Neyse kardeşim çok şey var daha söylenecek de uzatmayayım''..

Aslında şu yazıdğım yazıya daha o kadar çok şey yazmak istiyorum ki anlatamam. Ama Biz ne yazarsak ne konuşursak konuşalım değişen hiç bişey olmuyor,
Bunca senedir EYT diye bir yasaya yokken, sadece oy için yeni bir yasaya çıkırap sırf oy toplamak için hiç emeklilik umudu olmayan insanları emekli edip,
Hem devleti hemde bizim yıllardır emeklilik hakkımızı alanlara buradan çok selam olsun..
Ne desek maalesef ki boşa..
PADİŞAHIM ÇOK YAŞA !!!

@456, Padişah Olarak Görmüyorlar ki Halife Olarak Görüyorlar Günah Olmasa Başka Şeyler de İtham Ederler Belki Ben Böyle Diyorum Ama Günahtan Bir Haber Olduklarına da Eminim Bunlar Yüzünden 20 Senede Ateizm Deizm Arttı Ve Devam Ediyor Söyleyeceklerim Bu Kadar

• Beğen
Reaksiyonlar: 456
Hafif düzey onaylandı tamıtamına 1 sene kaldı 18 yılı doldurunca kısmetse emekliyiz

2014 de engelli raporu aldım. Seneye emekliliğim var fakat bugün hastaneye gittiğimde emeklilik başvurusu yaptığında 2019 öncesi rapor varsa tekrar heyete gönderiyorlar dediler böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Tekrar heyete şimdiden gitmelimiyim. Vergi indirimim süresiz yüzde 49 olarak verilmişti.

@Ferhat3333, onayı nasıl aldınız bende alabilir miyim?

@456, çok haklısın forumda bunlarla ilgili düşüncelerimi 15 yıl önce yazmıştım madem konu açıldı tekrar yazayım.
EYT yi çıkarırsa oy veririm diyen kişi benim gözümde oyunu satmıştır.
Diyecek konuşacak başka konu da başka adam mı var konusu ama bu konuda şimdilik kapansın yeri gelince açarız.

Üst Alt