Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik düzenlemesini Anayasa Mahkemesi’ne götürecek olan vekilimiz Aylin Hanım’a nasıl destek olabiliriz?

Kararın halen çıkmaması gayet normal bir durumdur. Burada kesinlikle umutsuzluk söz konusu değildir. Bizzat kendim araştırdım, bu tür benzeyen davaların kararları en fazla-1-3 yıl içinde çıkıyor. Bizim davanın ilk incelemenin üzerinden 1 yıl geçti zaten.. Önümüzdeki 1-2 yıl içinde karar kesinlikle çıkacaktır. Şöyle düşünecek olursak, bu yıl sonuna doğru kararın çıkma ihtimali %70'dir. Ayrıca işin güzel yanı da şu ki, bu tür benzeyen davalarda kararın uzun sürmesi sonucu, iptal çıkma olasılığı çok yüksek<Yaptığım araştırmalar sonucundan bunu analiz edebildim. Biraz daha sabur ve beklemekten başka yapılacak birşey yoktur.

Sadece CHP millet vekilleri takip ediyor engelli dernekleri bile hiç bir şey yapmıyor bu yüzden anayasa mahkemesi iptal kararı vermez yasa geçerliliği devam eder

Erken emklilerin elinden alınan haklar için erken emeklilik yüzde 40 üstü emeklilik için anayasa mahkemesinden haber var mı son durum nedir

Üst Alt