Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik düzenlemesini Anayasa Mahkemesi’ne götürecek olan vekilimiz Aylin Hanım’a nasıl destek olabiliriz?

@samedo99,

Kaynak ve belge?
Anayasa mahkemesi olumlu karar verse bile Erdoğan ben aym takmıyorum diyor. 😂
BAHÇELİ aym gerekirse kapatırız diyor.
Nasil olacak?

@nastopo,
X de beğeni verdim ve akp den acilen kurtulmamız lazım diye yazdım.
Yalnız 40 kişi beğenmiş ben bu engellileri gerçekten anlamıyorum.
Tüm hakları tek tek gidince hepsi ciyaklamaya başlar.

Allah aşkına bu kadın kimle konuşuyor niye karşıdakileri göstermiyor kim var karşısında kime neyi anlatıyo anlamadım

Burada bizim durumumuz ile ilgili hiçbir cevap göremedim ben. Aylin hanım sormuş ama sonra hep eski emekliler konuşulmuş.

1 Ocak 2026'dan itibaren SGK’ya prim, genel sağlık sigortası primi ve idari para cezası borcu bulunan emeklilerin maaşlarından %25’e kadar otomatik kesinti yapılacak.

Değerli arkadaşlar yazdıklarımı isterseniz ciddiye alın veya almayın, dünkü tbbm de yapılan engelli komisyonu ile sgk yöneticileri arasındaki görüşme de iktidar tarafı ve SGK 15.01.2025 tarihinde çıkan yasanın mağduriyet oluştşturduğunu kabul ettiler.son hali olmasa bile kademeli bir çözüm konusunda çalışma başlatılacağınıda müjdeleyebilirim. Komisyon toplantıları 1 ay daha uzatıldı. Tahminen 3-4ay gibi süre zarfında belirli bir düzenleme yapılacağını söyleyebilirim.

@rgofis,
Böyle böyle 1 Sene daha kazanır sgk ama iş hak yemeye gelince bir gecede soluksuz hayata geçirirler şu güzel ülkemin güzel bayrağının altında güzel ve insanca yaşayabileceğimiz günler gelecek mi acaba tarih bu gün 10.12.2025

Üst Alt