Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisanstan girenler, nasıl geçti? Hatırladığınız soru ve cevaplar?

arkadaşlar sınav beni çok zorladı sizi bilmem ama. birkere 2014 normal kpss de ben 72 almıştım ama bundan 65 i zor görürüm gibi geliyor.

Net hatrlamıyorum ama böyleydi sanrm

Fay hatları üzerinde tektonik ovalar oluşur aşağıdakilerden hangisi buna örnek değildir ?
-Eskişehir
-Bursa
-niksar (tokat )
-erzincan
-Adapazarı

18. sadece delege seçimi olacak
Her livadan delegeler seçilecek

alımlar nasıL olur bilmem de inş sağlıktan olur normal memurluk istemiyorum . sağlık olsun kendi mesleğimi yapayım bari

Hocam 8 sayı değil mihdi o. 2016 ile rakamları farklı 3 basamaklı 3 e tam bölünebilen kaç doğal sayı vardı ?

Hocam bende sağlıkçıyım da branşınızı merak ettim ?

10 olucak kardeşim.
102 120 162 126 201 210 261 216 612 621

2016
2+1+6=9 3 e tam bölünür yani 216,261,126,162,612,621
2+1+0=3 3 e tam bolunur yani 201,210,102,120,

Arkadaşlar 30.soru mat daire sorusunda r=4 müydü? buna da cevap verebilirmisin?

Demokrat olduğu sorusu Kuvai milliye ve belediyelerce her livadan delegeler seçilmesi sadece

arkadaşlar bende laborant olarak tercih yapıcam acaba diğer laborantların sınavı nasıl geçti?

nemoberk

Erzurum yoktu, Sakarya vardı diye hatırlıyorum. Bilmediğimden mantık hesabı yaptım, Erzincan diğerlerinden farklı bölgede diye onu işaretledim. Sanırım yanıltıldım :)

Mali işlere bakan divan i istifa

Ya arkadaşlar 33 net falan bekliyorum acaba kaç puana sent gelir ortalama

Cuneythan

erzincan da deprem oldu büyük erzincan depremi bu yüzden tektonik olması lazım fakat ben erzurumu işaretledim çünkü erzurum dağlık bir bölge orada deprem olmadığı için tektonik olmaz diyi düşündüm. acaba kişiye özel kitapçıklarda bazı şıklar farklı mı?

Mali işlere bakan divan i istifa

Ya arkadaşlar 33 net falan bekliyorum acaba kaç puana sent gelir ortalama

divan-ı istifa değil divan-ı israf diye hatırlıyorum. bende israf para israfı çağrışımı yaptı onu işaretledim umarım doğrudur.

divanı işraf idari ve askeri işleri denetleyen kişi soruda maliye diyordu divani istifa olacak

Cevap eskişehirmiş sanırım arkadaşlar eskişehir nasıl oluyor yaa???

Arkadaşlar Merhaba. Bu gün ekpss 2016 sınavına giren arkadaşlar önlisans soruları genel olarak zordu.süre yeterli değildi. Sizce nasıldı

divanı işraf idari ve askeri işleri denetleyen kişi soruda maliye diyordu divani istifa olacak

divan-ı işraf devletin mali ve askeri işlerine bakar diyor.
divan-ı istifa devletin mali denetlemesini yapıyor diyor.
ikisinde de mali diyor benim baktığım kaynaklarda ne kazık bir soru bu böyle.

Divanı işraf askeri ve hukuki işler dışındaki şeyleri denetler divanı istifa maliye işlerine bakar eminim bu sorudan normal kpss de TARİHTEN 24 net cıkaran biri olarak eminim

Aynen o sorunun cevanı divanı istifa kesin hocaya sordum

2.mahmut sorusu nasıldı hatırlayan varmı beyler

SAİNT GERMEN VE TRİYANON DIŞINDAKİ ANTLAŞMALAR HİÇBİR ÜLKEYLE İMZALANMAMIŞTIR.bu sorunun tam cevabı ?

SAİNT GERMEN VE TRİYANON DIŞINDAKİ ANTLAŞMALAR HİÇBİR ÜLKEYLE İMZALANMAMIŞTIR.bu sorunun tam cevabı ?

Saint ile trainon 1. dünya savaşı berlin antlaşması vardı zaten onun uzakdan yakından alakası yok :) bitane daha vardı o da değil cevap o ikisi

hangileri 2.mahmut döneminde yapılmamıştır diye soruyordu.
şıklarda darülfünun kurulması
ilk tercüme odaları kurulması gibi idi.
ben fatih in çok fazla batılı eser okuduğunu duymuştum ve bu yüzden tercüme odaları muhtemelen fatih zamanında kurulmuştur diye onu işaretledim doğru cevabı bilen var mı?

tercüme odası 2.mahmut zaamnında kuruldu I,IIveV di işaretlediğim şık ama tam soruyu hatırlamıyorum darülfunun tanzimatta kuruldu abdülmecitti sanırım ama sorular aklımda değil şıkkı işaretledim onu hatırluyorum bi :)

hangisi 1.dünya savaşı tarafları tarafından imzalanmış anlaşma değildir diye soruyordu.
trianon, bükreş, sevr, saint germen, berlin diğer şıkkı hatırlamıyorum.

Üst Alt