Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
2016Hocam 8 sayı değil mihdi o. 2016 ile rakamları farklı 3 basamaklı 3 e tam bölünebilen kaç doğal sayı vardı ?
Hocam 8 sayı değil mihdi o. 2016 ile rakamları farklı 3 basamaklı 3 e tam bölünebilen kaç doğal sayı vardı ?
Hocam bende sağlıkçıyım da branşınızı merak ettim ?
2016
2+1+6=9 3 e tam bölünür yani 216,261,126,162,612,621
2+1+0=3 3 e tam bolunur yani 201,210,102,120,
hatirlamadigim karekok , xy ve daire sorusu sorulari tam hatirliyorsaniz yazarsaniz cevaplayabilirim arkadaşlar10 olucak kardeşim.
102 120 162 126 201 210 261 216 612 621
Arkadaşlar 30.soru mat daire sorusunda r=4 müydü? buna da cevap verebilirmisin?
Hocam bende sağlıkçıyım da branşınızı merak ettim ?
Mali işlere bakan divan i istifa
Ya arkadaşlar 33 net falan bekliyorum acaba kaç puana sent gelir ortalama
divanı işraf idari ve askeri işleri denetleyen kişi soruda maliye diyordu divani istifa olacak
Aynen o sorunun cevanı divanı istifa kesin hocaya sordum
2.mahmut sorusu nasıldı hatırlayan varmı beyler
SAİNT GERMEN VE TRİYANON DIŞINDAKİ ANTLAŞMALAR HİÇBİR ÜLKEYLE İMZALANMAMIŞTIR.bu sorunun tam cevabı ?
hangileri 2.mahmut döneminde yapılmamıştır diye soruyordu.Aynen o sorunun cevanı divanı istifa kesin hocaya sordum
2.mahmut sorusu nasıldı hatırlayan varmı beyler
SAİNT GERMEN VE TRİYANON DIŞINDAKİ ANTLAŞMALAR HİÇBİR ÜLKEYLE İMZALANMAMIŞTIR.bu sorunun tam cevabı ?
Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.
Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.
Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.
Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.
Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.
Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.