Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisanstan girenler, nasıl geçti? Hatırladığınız soru ve cevaplar?

Hocam diger gecen yillarda okul bitmeden memur olanlar varmis okul da onlari mezun etmis atanma icin

Okul gelecek sene bittiginde o puanla tercih yapabilme hakkim var mi

evet kardsım tercıh yapabılırsın. bı sorum olucak ataturkun ılkelerıyle ıglılı bı tarıh sorusu vardı 1 ve 3 sıklarda varmıydı 2. sorum karekoklu sorunun cevabı 3. sorum ıse seyh saıt sıklarda a sıkkımıydı özür dilerim rahatsız ettıysem hatırlayamadıgım ıcın soruyorum eger hatırlayıpta cevap veren olursa sımdıden Allah razı olsun hayırlı gunler

Hocam diger gecen yillarda okul bitmeden memur olanlar varmis okul da onlari mezun etmis atanma icin

Öyle saçmalık olmaz
2 yıl içinde ne zaman mezun olursan o zaman tercih edersin yoksa mezun olmadan olmaz olmaz hakkın yanar okul da mezun etmez edemez

kardesım evet cevap seyh saıt de acaba sıklarda hangısıydı cok sacma dımı ben c yaptım o souyu ama cevap a mıydı onu hatırlamıyorum

sen atanıdın kurum senden belge isticek diploma varsa sertifika askelik belgesi sabıka kaydı v.s. sen diploma vermeyince ne apacaksın ben okul bitmedi mi diceksin OLMAZZZZZ. sisitem senin mezun olduğunu bilmez mezun olacağım demişsin seni sınava almış eğer tercih yaparda yerleşirsen senden diplomanı isteyecek diploman yoksa seni göreve başlatmaz Ösym sistemindede yerleştin gözükeceğin için daha sonraki alımlarda da tercih yapamazsın

Guzel puan alsamda hic tercih yapmayayim mi okul bittikten sonra ki donemlerde alim olur mu acaba

Hatırladığınız türkçe sorusu varmı

Maden teknikeri kadro acilir mi acaba

Maden teknikeri icin kadro acilir mi acaba

Maden teknikeri icin kadro acilir mi acaba

Hakandavutkaplan
Hizmetli kadrosunda, normal bir v.h.k.i. ne yapıyorsa onu yapıyorum. Okulun bütün evrak işleri bende. Alım satım, ihale, personel maaş değişiklikleri, özlük işlemleri v.s. ve daha aklıma gelmeyen herşey. İlçe ile olan yazışmaları da ben yapıyorum. Hatta devamsızlıkları bile ben giriyorum e-okul'a..

Üst Alt