Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girecek işitme engellilerin sınav statüsü ne olarak görünüyor?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
65
Arkadaşlar merhaba işitme raporu olanlar ön taahüt belgelerinde ne yazıyor bende işitme engelli yazıyor ben ilk okul sonrası işitme kaybı olanlardanım lakin bazı arkadaşlar işitme engelli oldukları halde genel yazmış aile pol müd. Sizlerde bu durum nasıl..hangisi doğru hangisi yanlış?

Ben de İlkokul sonrası İşitme engelli oldum.Ön taahhüt belhgesinde İşitme Engelli yazıyor.

saol kardeş birtek sen yazmışsın..şurda engelliye ücretsiz ulaşım desek 1000 kişi yazar ne kadar duyarsızız..bundan sonra bnde kimseye yardım etmem..işimiz düşünce baksanıza 1 tane cvp anca geldi..

bendede işitme engelli yazıyor dün ösym yi aradım sorun yok dedi

mrb.Mühendis,benim de ön kabul belgesinde işitme engelli yazıyor fakat başvuru belgesinde ort.engelli yazmışlar sorun olur mu acaba dilekçe yazmam gerektiğini söylediler sende başvuru belgesinde ne yazdılar şimdiden teşekürler.

ort.engelli dediğin genel engellimi bende işitme engelli gircem ön kabuldede iştme başvuru formundada işitme yazıyor raporun çok amaçlı dilekçe ile ösym ye dilekkçe yaz

süreğen(kronik) diye geçiyor ama benim kafama takılan ön kabul belgesindeki engelli grubu iştme engelli iken başvuru belgesinde ort.engelli yazması yani iki belgede iki farklı bilgi var sağlık raporunda hem ort.eng. hem de işitme eng.ikisi de mevcut ama engelli grubu olarak işitme engeli grubunda yer alıyorum hatta işitme cihazı dahi kullanıyorum.Ben şimdi tekrar başvuru merk. gitsem düzelttiremez miyim acaba cevaplarsanız çok sevinirim sayın grcnckr.

baş vuru merkezinde düzetme yapılamaz kardeş artık mecbur dilekce gönderecen 14 marta kadar

başvuru merkezindeki memeurun aptallığı işte çok biliyorlarya esas olan ön tahüt belgesi ben bi arkadaşım pisikiyatri hastası idi ön kabul belgesinde genel yazıyordu başvuru merkezindeki çok bilen memur zeka geriliğine sokmuş ösym aradı olmaz dedi çünkü arkadaşın zihinsel engelli eğitimine dair hiç belge yıok ne IQ testi ne ram merkezi raporu nede engelli okulundan mezun olduğuna dair belge burda şöyle bir sıkıntı var gerceğe aykırı beyan olduğu için sınavın gecersiz olma durumu var sen genel amaçlı dilekçe örneğini doldur ön tahüt belgeni raporunu ÖSYM merkezine gönder kardeş sıkıntı yapma çözülür ama 14 marta kadar ha

Eyvallah kardeşim çok sağol. Allah razı olsun, ben de bu konuda ne yapmam gerektiği konusunda bayağı kararsızdım,artık dediğin gibi yapacam ne yapalım hakkımızda hayırlısı artık .

evet çok bilgisizlar klavuz önlerinde yok size ek süre diye tutturdu bana sınra klavuzdan buldum gösterdim aa varmış diyor. birçok işitme engelli arkadaşım genel yazmışlar..klavuzdaki ile ön taahüt belgesindeki aynı olmalı yoksa illaki biyerde sorun yaşarsın. dilekçemi at 14 marta kadar klavuzda dilekçe çıktısı var nereye yolayacağın var

genelle dıgerının farkı ne kı ben sonradan kazandım işitme kaybını dogusdan felan degıl yanı yenı yenı genel yazıodu bende

gastauskas87;

rapordaki oranlar kaç? yani % kaç işitme veya başka ne var?

işitme yazsaydı +20 dk süre alırdın geçmiş olsun

Üst Alt