Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı'nın 23/1/2018 tarihli ve 594 sayılı yazsısı üzerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 25/1/2018 tarihlnde kararlastırılmıştır.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
GESTAPOSeni bilmem ama ben sağ ayağımı kullanamıyorum koltuk değneğim olmadan yürüyemiyorum 10 dakikadan fazla ayakta durdummu bedenim felç oluyor ve ben %40 oranı zar zor aldım şimdi sen diyosunki %40 alanlar torpille almıştır kusura bakma ama çarkına tüküreyim senin ve vijdanının.
GESTAPO sen vicdansız bir insansın, başka kötü söz etmeyeceğim.
Ayıptır kardeşim sadece ne kendini düşünüyorsun şizofreni ne demek bilir misin hiç sanmam bize yüzde 45 veriyorlar 5 yılım hastanede geçti boş konuşma herkesin derdi kendine çoktur@gestepo said
Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.
Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.
Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.
Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.
Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.
Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.