Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aramızda kitap alıp çalışanlar vardır elbet. hiç faydasını gördünüz mü? test çözdüm çeşit çeşit hiç bir tane soru dahi çıkmadı. bu kadar olur.
arkadaşlar günümüz teknolojik şartlara göre ösym nin sonuşları 18 mayısta açıklaması ben ce çok geç ygs bile çok çabuk açılandı nese hiç değilse bu sene soruların hepsi verilcek mi ve ne zaman verilir hiç değilse ordan sorulara bari bakalım
Yaw arkadaşlar nerede bu ekpssnin soruları ve cevapları allasen?Gazetede falanmı yayınlandıda haberim yok.Reklamlarda teogun cevapları gazetede verildi diyor bu teog bizden sonra olmadımı?Unutuldukmu nedir anlamıyorum?60 sorunun cevabını vermek bu kadarmı uzun sürer:S
Osymyı aradım daha net degil bir karar alinmadi dediler. Karar alinana kadar sinav aciklanir zaten. Birde piskin piskin duyurulardan takip edin diyor bana. Hadi ya ciddi misin diyecektim. Beklemekten yaslandim resmen