Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlar?

Bu sene yayınlanır sanırım ama 1 haftayı bulur

Sonuclar ne zaman belli olur peki

ygs yi bir gün sonra yds yi üç gün sonra yayımladı. engeç bir haftaya herhalde

ÖSYM EKPSS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLAYACAk ?

merhabalar
ösym ekpss soru ve cevapları ne zaman yayınlar acaba ? ygs sınavdan 1 gün sonra yayınlanmıştı.

yayınlanıcakmı soru cevaplar yüzde 10 yayınlanmıyomuydu

bir an aönce yayınlanırsa iyi olur bilgi kirliliğinden kurtulacağız cevaplar kafa karıştırdı

Arkadaşlar aramızda kitap alıp çalışanlar vardır elbet. hiç faydasını gördünüz mü? test çözdüm çeşit çeşit hiç bir tane soru dahi çıkmadı. bu kadar olur.

ekpss

arkadaşlar günümüz teknolojik şartlara göre ösym nin sonuşları 18 mayısta açıklaması ben ce çok geç ygs bile çok çabuk açılandı nese hiç değilse bu sene soruların hepsi verilcek mi ve ne zaman verilir hiç değilse ordan sorulara bari bakalım

Çok az netim var ama merak işte. Açıklansın bir an önce.. Bitsin bu işkence.

Nasip kismet..insallah herkes atanir..lutten cok kafaya takmayin..

bu konuyu memurlar net ana sayfaya taşımalıyız bilen arkadaşlar sorular yayınlansın artık

Yaw arkadaşlar nerede bu ekpssnin soruları ve cevapları allasen?Gazetede falanmı yayınlandıda haberim yok.Reklamlarda teogun cevapları gazetede verildi diyor bu teog bizden sonra olmadımı?Unutuldukmu nedir anlamıyorum?60 sorunun cevabını vermek bu kadarmı uzun sürer:S

Osym cagri merkezini arayacagim.haber cikarsa size de bilgi veririm

Muhattap olup strese girmeye gerek yok diye dusundum

bir hafta oldu ses seda yok sonuçların açıklanmasına 18 gün kalmış daha hala soru ve cevapları bekliyoruz.

kardeşim bır sürü insanın gırdıyı ygs sınavı bır kaç gune açıklanırken bu kadar azınlıgın gırdıyı sınavın sonucu bır aya açıklanıyor mantıklımı...

Osymyı aradım daha net degil bir karar alinmadi dediler. Karar alinana kadar sinav aciklanir zaten. Birde piskin piskin duyurulardan takip edin diyor bana. Hadi ya ciddi misin diyecektim. Beklemekten yaslandim resmen😀😀

benım 5 netım anca cıkar en fazla 4 puan gelır 55 puanalırım

benim hatirladigim 15 ile 20 arasinda netim var hayirlisi artik bu netlen atanmak hayal olur artik

Arkdaslar daha once kuralara girmistim osym den sifrem ve bilgilerim cikiyor mayis ayinda ki kura icin sadece para yatirmak mi gerekiyor

Bütün sınavlar açıklanır ama engelli sınavı hala açıklanmaz onu geç sorular bile yok.. Artık neler oluyorsa..

EKPSS soruları açıklanmıyacak mı?

ekpss soruları açıklanmıyacak heralde sonuçlara kadar

Üst Alt