Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları açıklandı. Bundan sonraki prosüdür nedir? Ne yapılmalı?

cüneyt26

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
EKPSS sınav sonuçları açıklandı bundan sonraki prosüdür nedir? ne yapılmalı?
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa kafamızdaki soru işaretleri ortadan kalkar.

Klavuzun acıklanmasını bekliceksin ona göre tercihler olucak büyük ihtimal ay sonu olur ondan sora tercihler sonuclanır işlerini halledersin.

Anlayan biri Bakabilirmi Bi sorum Olacak Önemli

Şimdi Engelli KPSS ye ilk defa girdim Ama devamında Hangi yolu izleyecegim Normal KPSS deki gibi Tercih doldurup mu gönderecegim Yoksa Kurra yamı katılacagim Hiç bişey bilmiyorum
Bu Kurra noluyor Kurraya Katılırsam tercih Mi yapamam yada tercih yaparsam kurrayamı katılamam
Tercih Hakkı Oluyorsa acılırmı ösym Linki Felan bulamadım Biri Nasıl bir yol izlenmesi gerektigini anlatabilirmi Saygılarımla
[FONT=times new roman]Kura Usulüyle yapılacak Yerleştirmeler için Başvuruların Alınması Bu noluyo mesela [/FONT]

ekpss ilk defa girdim 15mayıs ta ne yapacagım bilmiyorum yardımınız lazım

merhablar arkadaşlar

lisans mezunuyum 61 puan almışım , ilk defa sınava girdim 27 nisanda

15 mayıs taki kura da bir işlem yapacakmıyım yoksa ilerleyen tairhlerde üniversitelerdeki yerleştirme gibi il seçip tercih gibi birşey mi yapacagım

yardımcı olursanız çok memnun olurum .... ii gunler

Sınava girdiyseniz kılavuzun yayımlanmasını bekleyeceksiniz tercih için kura ile ilginiz yok

teşekkür ederim hocam peki tercihler ne zaman başlayacak tahmini olarak bu sene içindemi olur yoksa 2015 temi

tamm hocam teşekkür ederim SABIRLIYIMDIR ilk defa girdiğim için birşeyleri kaçırmak istemiyorum o yuzden

Zaten ÖSYM nin sitesini takip edersen biz de bilgileri orda bakıyoruz ÖSYM.gov.tr

EKPSS ye girmişseniz zaten Kuraya katılamazsınız kura = ilkokul ve Orta okul mezunları için sadece

Tercih kılavuzu yayınlanınca 15 tercih yapacaksınız - puanını ve şartlar uyuyor ise yerleşeceksiniz

kac puan aldıgımızı nerden görecegiz??????????? bılen varmı ösym ekpss ye gırdıgımde yazmıyo

YAkın bir zaman sonra tercih klavuzu verileçek yani hangi devlet dairesine engelli personel ihtiyacı varsa onlar belirlencek. örneği: ankara belediyesi muhasebe 2 ankara belediyesi hizmetli 5 gibi bunlarla beraber bişr kod verileçek a b c yada 1 2 3 gibi. önce mezun olduğıunuz bölümün örneği: ankara meslek lisesi makine ( makine ressamlığı ) bölümü mezunu ise o meslek alanından tercih yapmak mecburidir. şayet bu meslek dalı yok ise bu meslek dalına verilen bir kod var. örneği 2. 2 numaralı kod olan bölümleri secebilirsin...
kılavuz yayınlandıktan sonra bir komple okuyun muhakkak okuyun sorunuz olursa özel mesajdan bana sorun ben yardımcı olurum sizlere...

arkadaslar lise mezunu 76 puan almış. lise mezunları kuraya mı katılıyor yksa tercih mi yapıyor ?

2014 ömss

selam sınav sonuçları açıklandı 72.83 puan almışım öncelikler tercihler ne zaman başlıyor bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim

az formu karıştır bi sürü konu açık

Yahu ben lise mezunuyum sonuçların açıklandığı yere baktığımda ortaöğretim yazıyor.

kadrolar daha açıklanmadı açıklandığında 15 tercih hakkın var tercihler ösym sitesi üzerinden yapılıyor.kura ise orta okul mezunları için senin ile alakası yok

EKPSS 2014 Tercihler

Engelli KPSS için Tercihler Ne zaman başlar acaba bilgisi olan varmı Bide Bu Kurra ile olan sistem hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi biz bilmeyenleri

Tercihler Temmuz ayında başlar diyorlar. Ama osym.gov.tr de sol da butonlar var. Orada TERCİHler yazıyor. 2-3 günde bir ordan kontrol edebilirsin. Kura ya galiba ortaöğretim mezunları katılıyor. tam bilmiyorum. ama lisans mezunları katılamıyor.

csharpci;

Kurraya Katılamasa bi orta öğretim mezunu Seçim yapabiliyo demi ?

Kuraya ilköğretim mezunları katiliyo arkadaşlar yanlis bilgilndirmeyelim

Kura yı pek bilmiyorum. Ben lisans mezunuyum. Sadece lisans mezunlarının kurayla ilgisi yok.

Üst Alt