Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS sonuçları açıklandı. Bundan sonraki prosüdür nedir? Ne yapılmalı?
EKPSS sınav sonuçları açıklandı bundan sonraki prosüdür nedir? ne yapılmalı?
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa kafamızdaki soru işaretleri ortadan kalkar.
Şimdi Engelli KPSS ye ilk defa girdim Ama devamında Hangi yolu izleyecegim Normal KPSS deki gibi Tercih doldurup mu gönderecegim Yoksa Kurra yamı katılacagim Hiç bişey bilmiyorum
Bu Kurra noluyor Kurraya Katılırsam tercih Mi yapamam yada tercih yaparsam kurrayamı katılamam
Tercih Hakkı Oluyorsa acılırmı ösym Linki Felan bulamadım Biri Nasıl bir yol izlenmesi gerektigini anlatabilirmi Saygılarımla
[FONT=times new roman]Kura Usulüyle yapılacak Yerleştirmeler için Başvuruların Alınması Bu noluyo mesela [/FONT]
YAkın bir zaman sonra tercih klavuzu verileçek yani hangi devlet dairesine engelli personel ihtiyacı varsa onlar belirlencek. örneği: ankara belediyesi muhasebe 2 ankara belediyesi hizmetli 5 gibi bunlarla beraber bişr kod verileçek a b c yada 1 2 3 gibi. önce mezun olduğıunuz bölümün örneği: ankara meslek lisesi makine ( makine ressamlığı ) bölümü mezunu ise o meslek alanından tercih yapmak mecburidir. şayet bu meslek dalı yok ise bu meslek dalına verilen bir kod var. örneği 2. 2 numaralı kod olan bölümleri secebilirsin...
kılavuz yayınlandıktan sonra bir komple okuyun muhakkak okuyun sorunuz olursa özel mesajdan bana sorun ben yardımcı olurum sizlere...
kadrolar daha açıklanmadı açıklandığında 15 tercih hakkın var tercihler ösym sitesi üzerinden yapılıyor.kura ise orta okul mezunları için senin ile alakası yok
Engelli KPSS için Tercihler Ne zaman başlar acaba bilgisi olan varmı Bide Bu Kurra ile olan sistem hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi biz bilmeyenleri
Tercihler Temmuz ayında başlar diyorlar. Ama osym.gov.tr de sol da butonlar var. Orada TERCİHler yazıyor. 2-3 günde bir ordan kontrol edebilirsin. Kura ya galiba ortaöğretim mezunları katılıyor. tam bilmiyorum. ama lisans mezunları katılamıyor.