Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları 24 ağustos'ta (kesin tarih!)

Duyuru her zaman 1 gün önce yapılmış ve kura çekildikten bir kaç saat sonra sonuçlar açıklanmış. Bu durum da yarın çekiliş yeri ve zamanı açıklanacak öbürgün öğleden sonra veya akşam üzeri de sonuçlar açıklanacaktır. Geçmiş dönemlerde böyle olmuş.

Kurtulus1905 aynen rahatlasın millet. kurtuluşu mgk toplantısına çağırıyorlar arkadaşlar kura için değil :)

23 benim doğum gününm ama atanamıyacak kadar düşük puanım keşke bi mucize olsa da aldığım en güzel hediye olsa

Herkes kafasindan bisey uyduruyo ya karar verin 24 unde kura varmi yokmu

Arkadaşlar birçok sitede çağrılan kişiler var zaten yarın duyurusu yapılır eger kura yapılacaksa

Arkadaslar yarin kurdistan bolge lideri mesut barzani geliyor yani anlasilacagi uzere bu hafta aciklanmayabilir

Arkadaşlar artık şu bilgi kirliliğine son verelim insanlara 24 ü için cagri yapildi yok o olcak yok bu olcak bekleyelim 24unu yorum yapmayalım,moralimiz bozuluyor.

la biride çıkıp teşekkür etmediya valla helal....!
hala yok o gelcek yok bu gelcek taş çatlasa 1 saate zaten biter...

Yav arkadaş o geliyo bu geliyo, kabile şefi denginde bi adam geliyor diye devlet bütün gününü mü ayıracak. 24'ü işte gel kura var demişler.

Tamam da hala diyorum dedimde kura için çağrı yapılmış bazı şahıslara bu çağrı metni nerde telefonmu açıldı böyle bir soru sordum çağırıldığını diyen kişilere cevap verilmedi

ben samef te kursa gidiyorum kursa bilgi gitmiş 10 kişilik kontenjan verilmiş benide yazmışlar...

Seni nereye yazmışlar o listeyi çekmedinmi davet edildim diyorsun birde şimdi listeye yazmışlar beni diyorsun.

Birde şuna bakın... Engelli memur adayları, EKPSS tercih sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmaması adına tepkilerini sosyal medya üzerinden Bursa Engelli Milletvekili Bennur Karaburun’a iletince, vekilden konuya ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar.

ASLINDA TEPKİLER ÖSYM’YE
Engelli memur adayları, ÖSYM tarafından EKPSS tercih sonuçlarının açıklanmaması üzerine sabırlarının kalmadığını ifade ederek, durumu engelli istihdamı konusunda daha önceki dönemlerde de desteklerini esirgemeyen Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Engelli Milletvekili Bennur Karaburun’a sosyal medya üzerinden yazmış oldukları mesajlar ile ilettiler.

Gerek sonuçların açıklanmamasının getirdiği üzüntü, gerek ise hassasiyet nedeni ile konu ile ilgili taleplerini Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Karaburun’a ileten adaylar, vekili sonuçların açıklanmaması konusunda herhangi bir açıklama yapmaması nedeni ile eleştirirken, vekil Karaburun’dan konuya dair sosyal medya hesabından açıklama geldi.

Karaburun sosyal medya üzerinden EKPSS ile ilgili yapmış olduğu açıklama da şu sözlere yer verdi.

Yazılarınızı gerçekten üzülerek okuyorum. Aslında ben de çok sevgili engelli kardeşlerime bir tarih verip onların beklentileri olan “sadece bir tarihi” verebilmeyi çok isterdim. Ancak veremememin aslında sizlerinde bildiği bir sebebi var. Ben şimdiye kadar engelli kardeşlerime ne yalan söyledim, ne de yalancı çıkabilecek bir pozisyonda kalmadım. Net bildiğim ne varsa paylaştım. Malüm gündem birdenbire hiç beklemediğimiz olaylarla yoğunlaştı. Programların seyri değişti. Dolayısıyla herşey umulanın dışında gelişti. Bana gelen ilk tarihler Ağustos’un başındaydı ve verilen bu tarihin de gündeme göre değişebileceği yönündeydi. Ki tarih değişti… Sorarım size duyurduğumuz bu tarihte beklenen olmadığında, engelli kardeşlerim bana yalancı demeyecek miydi? Ne olur biraz daha sabır, Ak Partiyle değer bulmadık mı biz? Ak Parti her zaman bizimle değil miydi? Ak Parti gündemin yoğunluğundan dolayı tarih veremiyorsa bu verdiği sözlerinin arkasında durma çabasındandır. Ne olur bunları unutmayın…

bu EKPSS kura ile giriş yapanlar ve sınavla giriş yapanlar aynı gün mü açıklanacak sonuçlar birde arkadaşlar diğer formlarda da var 24 ünde kura çekimi konusu hakkımızda hayırlısı olsun

suat65

sabret 2 gün kaldı açıklanmazsa daha da yazmam...
benim tek derdim bekleyenlerin merakını gidermekti farkındaysanız benden başkada forumda yazan yok...

Dostum millet vekili bu yazıyı yazmış ona canım tam sıkıldı neyse mecbur bekleyecez

Kura yapılırsa hemen sonuçlar açıklanır aynı gün zaten kura için bizi bekletiyolar nasıl iş anlamadım

Kurtulus1905
KARDEŞ PISMANMISIN ACIKLADIGINA:) IKINCI KEZ YAZIYORUM BURAYA ... YINE DIYORUM HAKKKIMIZDA HAYIRLISI DEYIP IYI DILEKLERDE BULUNUP ONDAN SONRA INSANLARI PISMAN ETMENIN BIR ANLAMI YOK. AZCIK MANTIK YURUTEBİLEN INSANLAR KURTULUS1905 İN SOLEDIGININ DOGRU OLDUGUNU ANLAR . BIR KAC TABE FORUMDA BENI ARADILAR KURAYA DAVET ETTILER DEYINCE SAHSIM ADINA RAHATLADIM. KURTULUS1905 BI KAC KISIYLE ANLASIP BU HABERI YAYMADI HERALDE . AYIN 24 UNE BEN ACIKLANACAGINA INANIYORUM. KURTULUS1905 VE BIR KAC KISININ BU ACIKLAMAYI YAPMASI BENI RAHATLATTI. INSANLARIN NE YALAN BORCU OLSUN KI BIZE. AYIN 24 UNDE ACIKLANACAGI ILE ILGILI KANIT ARAMAK YERINE ELINIZI HAVAYA ACIN DUA EDIN ... 24 UNE KURAYA DAVET EDİLDİM DİYEN ARKADASLARA YUKLENMELERE DAYANAMADIM KUSURA BAKMAYIN. TESEKKUR EDIN BENCE.. SAYGILARIMLA...

Kurtulus1905
Doğru diyorsun arkadaşım 1 saate biter ama show yapmadan da olmaz değil mi?

ferican68
Evet arkadaşım şimdiye kadar hep kura ile birlikte açıklandı şimdi de öyle olur herhalde.

Üst Alt