Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sıralamamızı nasıl öğreniriz?

mazlum.yk

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu e-kpss'de kaçıncı sırada olduğumuzu ve atananların sayısını nasıl öğrenebiliriz fikri olan cvp yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.. :)

ÖSYM sitesinden öğreniyorsunuz.
AİS'e (Aday işlemleri sistemi) girerseniz sol tarafta isminizin yazdığı yerin altında girdiğiniz sınavlar yazılı.
1-) SINAV BAŞVURULARIM
2-) EKPSS'ye tıklayın.
3-) BRANŞ BAZINDA SIRALAMAya tıklayın ve bölümünüzü alanınızı seçip sıralamanıza bakın.

yav artık şu kadroların sayısı belli olsa da rahat etsek her gün kafamın içinde hesaplar yapmaktan bıktım usandım

hakkatten artık bıktırdılar ya en az 10 gün önceden söylemeri gerekir ama bunların son güne kadar açıklayacaklarını sanmıyorum

yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim :)

Normal sıralamayı nasıl öğrenebiliriz..
Branşa gerek kalmadı adamlar nitelikli kadro açmamışlar ortaöğretime..

bilgisayar sertifikası isteyen yere başvuruda sertifika olmazsa kesinlikle red mi edilir? bilgisayar kullandığını ispatlasa bile

[FONT=arial]EKPSSP1[/FONT][FONT=arial] Puan Türünde [/FONT][FONT=arial]66,98587[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]SOSYAL BİLİMLER / DALI YOK[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]5312[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız
LİSE MEZUNUYUM sertifikam felanda yok puanımda bu 44 yaşımdan sonra meb da memur oluruz zerem he

[/FONT]

Arkadaşlar branş bazında sıralama hakkında şunları düşünüyorum sizinle de paylaşmak istedim ve sizin için yardımı olacağını düşünüyorum tercih yaparken, kesinlikle art niyetli değilim amacım moral bozmak falan değil zaten okuyunca anlayacaksınız, mantık hatası varsa lütfen söyleyin düzelteyim. Mesela liseden (yani ortaöğretim) harita-tapu-kadastro bölümü mezunu bir kişi 2001 nitelik kodlu (ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak) talepte bulunan bir kurumu tercih edebiliyor değil mi? Bu durumda harita-tapu-kadastro bölümünün nitelik koduyla herhangi bir kurum talepte bulunmazsa o branş bazındaki sıralamanın bir önemi yok. Yani bu durumda şöyle bir şey ortaya çıkıyor mesela ben fen bilimleri mezunuyum 2001 kodunu tercih edeceğim için sıralamadaki yerim 2001 nitelik koduna sahip olan kişiler. yani ortaöğretim kurum kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. O yüzden eğer kurum sizin branşınızda talepte bulunmamışsa ve siz de 2001 kodlu bir yeri tercih edecekseniz branş bazında sıralamada 3. ya da 5. olmanıza güvenmeyin, bir şey ifade etmiyor olabilir. hatta sıralamanız tercihte bulunacak kişiler arasında 300 500lerde olabilir. O yüzden tercihlerde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.
Umarım sizler için faydalı olabilmişimdir. Tercihlerin herkes için hayırlı olması dileğiyle.

Arkadaşlar branssiz sıralamada kaçıncı olduğumuzu ogrenmek icin hangi kodu seciyoruz(alanı yok- dali yok) bunumu seciyoruz yardim lutfen

Üst Alt