Arkadaşlar ben erken konuşuyorsunuz dedikce siz devam ediyorsunuz madem öyle dua edin herkesinki kötü olsun.herkesinki kötü olursa atanmak için 50 puanda yeter 40 puanda.
Arkadaşlar onceki yorumlarda yaptigim gibi; devlet bu işi yapmak için yapmıyor .sadece insanları elemek için yapıyor çünkü bu bir engelli sınavı ve herkesin engeli ayni değil ama tutuyorlar sınava sokuyorlar insanları haksız şekilde yaristiriyorlar.ornegin:biri ortopedik engelli yuruyemiyor başka biri diyabeti var ötekinin başka engeli var sen tutuyorsun herkesi aynı sınava sokuyorsun olurmu hiç olmaz.nasıl olacak peki;bence çalışabilecek olan engelliyi sınavsız, gerekçesiz ,şartsız kamuda çalıştırmak ki bunun için yasa var özel sektör %3 kamu %4 engelli çalıştırmak zorunda (kanuna uyan varmı tabiki yok )peki çalışamayacak olan engelliler nasıl olacak oda bence şöyle olacak ;anne babasıyla yaşıyorsa aylık bir insanın rahat gecinebilecegi aylığı kayıtsız şartsız vermek (bu tarz uygulama var ama para yetersiz).yok evli eşi ve çocukları varsa çalışabilecek durumdaki eşine veya çocuklarından en az birine kamuda iş imkanı sağlanmalı.simdi evet malulen emeklilik var evde bakım parası fln bunlar güzel uygulama ama para yetersiz bu verilen paralar insanları tatmin etse çoğu engelli ne sınava girer ne bisey yapar.sınava giren az olduğu icin az puan alanlar bile atanır.çok konuştum demi ..
Yukarıdaki yazılanlara üzüldüm .
HAYALLERİNİZDEN SAKİN VAZGECMEYİN sadece biraz çaba gösterelim.