Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

bence olur ilk atamada nekadar şanslısın blmyorumda 2.de girersin.

Merhaba arkadaslar ben teknik lise makine bolumu 75... aldim atanabilirmiyim acaba
İlk defa giriyorum bigilendirirmisiniz acaba

ekpss teknik liseden giren kac kisiyiz bölüm ve puanlar

Makine 75....

Benimde 83 puan siralama 2904 ilk atamada sansim ne olur duz lise sosyal bilimler hizmetli kadrosu yazacagim

arkadaşlar 16 haziran pazartesi günü atama kılavuzu açıklanacağını dair haberler internette dolaşmakta. sizce bu olabilir mi ?

16 haziran pazartesi günü atama kilavuzu açiklaniyor... - Memurlar.Net - Forum

ataseven;

bence puanın yüksek direkt memur kadrosunu yaz. sonra benim gibi pişman olma. (ben 2010 yılında 92 puan ile hizmetli kadrosunu yazdım.) şimdi memur olmak için bin takla atıyorum. kurum görevde yükselme sınavı açmıyor.

ekpss orteöğretimde ANTALYADAN puanlarım

ortaöğretim ekpss puanımız 70 sıralama 18000 antalyadan bir yer istiyorum.olmazsada 2 sene sonrayı bekliyeceğiz arkadaşlar.

ataseven;

ayrıca şubatta 68 puanla memur olarak atanan arkadaş var bizim kurumda. 68 nere, 83 nere...

Kardeş bende antalyadan o. Öyretim puan 73,7 sıralama 12,7 bize sıra çok zor allahtan hayırlısı bakalım artık nasip

karakabus_;
2014 şubat taban puanlarına baktım en düşük 75 acaba yanlış yeremi baktım yoksa?

244.yüm 93 puan aldım bursa istiyorum olur mu ki ilk atamada bursada kalsam cok güzel olur

Karakabus;

Senin kurum neresiydi bide il neresi tercihlerde nelere dikkat etmeliyiz

ataseven;
ben bursa/karacabey ilçe milli eğitimde hizmetli olarak çalışıyorum. tercihlerde özür durumun aile dışında yaşamaya müsaitse çevre illeri de tercih edebilirsin. biraz da nasip bu işler.

bulent381;
o arkadaş üniversite düzeyinden 3. atama ile atanmış.

Üniversite ayrı ama lise son atamalarda 77 taban puandı ortaöyretimin

bulent381;

doğrudur. benim jeton şimdi düştü. neden daha önce ömss veya ekpss'ye girmedim de memur olamadım diye kızıyorum kendime. :)

arkadaşlar gözden kaçırdığınız bir nokta var ömss 2012'de yapıldı ve aynı sene ortaöğretim düzeyi memur kadroları için en düşük puanlar 89-90 civarı oluştu
ertesi sene yani 2013'te memur kadroları için puanlar 78-80 civarına kadar indi yani ilk atamada çok düşmedi puanlar
daha detaylı bilgi için;
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Merhaba arkadaslar ben teknik lise makine bolumu mezunuyum 75 kusur puan aldim atanma sansim varmidir

bende makina ressamlığı bölümü 83 puan aldım geçen dönem 10 kişilik kadro açılmıştı fazla bilgim yok ama tahminimce açılacak kadroya bağlı

80.70 LE ilk atamada hizmetli olarak kendi ilime atanma şansım varmı sizce arkadaşlar

ahmetuslu;

tercihlerde ilk başlara kendi ilindeki memurluk kadrolarını yaz. en sona da hizmetli kadrolarını yaz. böylece memur olamazsan hizmetli tutar seni. tabi ilindeki puanlar ne alemde onu bilmek lazım.
hizmetli olarak atanırsan ileride benim gibi memur olmak için ya kurumunun görevde yükselme sınavı açmasını beklersin ya da yeniden EKPSS sınavlarına girersin.

saol verdiğin bilgi için peki rahatmısın hizmetli kadrosunda ne gibi zorlukları var ne kadar maaş alıyosun sakıncası yoksa paylaşırmısın

slm arkadaşlar anlamış değilim ben nedir bu 25000 kadro boşta diyolar biz 3000 alıcaz diyolar sonra baktılar biraz sıkıntı olucak şimdi 5000 derler dün DPB sayfasını inceledim bakarmısınız sızde adamlar resmen dalga gecıyolaer bızımle acık kontejan sayısı 25000 diyo ya gelimiş bize başkan kumbuzoğlu diyo ki müjde yahu bunun nersi müjde solermısınız deli olucam işiniz yoksa bekleyin 2016 yı bakıyorum herkes yazıyor şukadar aldım ne olurum neresı gelır yahu gelin toplanalım 50 kişi basını çağıralım ses getirelim diyorum aha surda hazıran da acıklanacak verıcekler 5000 asıl bıze vermemlerı gereken gecen yılda kalan 10000 neolucak solermısınız ne olur bıraz duyarlı olalım arkadaşlar ne yapmamız gerkıyor:1)bimere 2)akime 3)engelli dernekleri başkanlıklar aranmalı 4)basın aranmalı bu durumu onlara ısrarla anlatırsak emın olun kı sesımız duyulur.....yemın olsun kı psikolojim bozuldu aramadıgım yazmadıgım yer kalmadı ama sızde takdır edersınız tek çiçekle güz gelmez oturmayın fazla değil 50-100 kişi toplansa basın aransa herşey yoluna girecek emin olun meail adresim :fenerli_c23@hotmail.com buarada ben izmirden yazıyorum

ahmetuslu;

herhangi bir zorluğu yok işimin. müdüre söyleyipte gideceğim yere gidiyorum geliyorum kimse birşey demiyor. 1700 tl civarı alıyorum. ancak hizmetlilere yapılan adaletsizlikler had safhada.

Karakabus_;

Şanslısınki müdürün ve kurumun iyi bazı hizmetli arkadaslarımız çok çalıştırılıyorlar biraz şans işi ..

hayır 20 gün tatil. 10 yılı doldurduğun zaman 30 güne çıkıyor.

Üst Alt