Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence puanın yüksek direkt memur kadrosunu yaz. sonra benim gibi pişman olma. (ben 2010 yılında 92 puan ile hizmetli kadrosunu yazdım.) şimdi memur olmak için bin takla atıyorum. kurum görevde yükselme sınavı açmıyor.
ataseven;
ben bursa/karacabey ilçe milli eğitimde hizmetli olarak çalışıyorum. tercihlerde özür durumun aile dışında yaşamaya müsaitse çevre illeri de tercih edebilirsin. biraz da nasip bu işler.
bulent381;
o arkadaş üniversite düzeyinden 3. atama ile atanmış.
arkadaşlar gözden kaçırdığınız bir nokta var ömss 2012'de yapıldı ve aynı sene ortaöğretim düzeyi memur kadroları için en düşük puanlar 89-90 civarı oluştu
ertesi sene yani 2013'te memur kadroları için puanlar 78-80 civarına kadar indi yani ilk atamada çok düşmedi puanlar
daha detaylı bilgi için; ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
tercihlerde ilk başlara kendi ilindeki memurluk kadrolarını yaz. en sona da hizmetli kadrolarını yaz. böylece memur olamazsan hizmetli tutar seni. tabi ilindeki puanlar ne alemde onu bilmek lazım.
hizmetli olarak atanırsan ileride benim gibi memur olmak için ya kurumunun görevde yükselme sınavı açmasını beklersin ya da yeniden EKPSS sınavlarına girersin.
slm arkadaşlar anlamış değilim ben nedir bu 25000 kadro boşta diyolar biz 3000 alıcaz diyolar sonra baktılar biraz sıkıntı olucak şimdi 5000 derler dün DPB sayfasını inceledim bakarmısınız sızde adamlar resmen dalga gecıyolaer bızımle acık kontejan sayısı 25000 diyo ya gelimiş bize başkan kumbuzoğlu diyo ki müjde yahu bunun nersi müjde solermısınız deli olucam işiniz yoksa bekleyin 2016 yı bakıyorum herkes yazıyor şukadar aldım ne olurum neresı gelır yahu gelin toplanalım 50 kişi basını çağıralım ses getirelim diyorum aha surda hazıran da acıklanacak verıcekler 5000 asıl bıze vermemlerı gereken gecen yılda kalan 10000 neolucak solermısınız ne olur bıraz duyarlı olalım arkadaşlar ne yapmamız gerkıyor:1)bimere 2)akime 3)engelli dernekleri başkanlıklar aranmalı 4)basın aranmalı bu durumu onlara ısrarla anlatırsak emın olun kı sesımız duyulur.....yemın olsun kı psikolojim bozuldu aramadıgım yazmadıgım yer kalmadı ama sızde takdır edersınız tek çiçekle güz gelmez oturmayın fazla değil 50-100 kişi toplansa basın aransa herşey yoluna girecek emin olun meail adresim :fenerli_c23@hotmail.com buarada ben izmirden yazıyorum
herhangi bir zorluğu yok işimin. müdüre söyleyipte gideceğim yere gidiyorum geliyorum kimse birşey demiyor. 1700 tl civarı alıyorum. ancak hizmetlilere yapılan adaletsizlikler had safhada.