Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

merhaba 74,5 almışım ortaöğrenim.herkes soruyordur ama bende sorayım bu puanla sizce atanabilir miyim?

2012 İlk atamada istanbul 200 kişi almış. 90 puan 800 den başlıyor.Hesabı sen yap.

walla ruh hastasıyım :) 400.olmusum hayat hep darbe vurdu ister istemez korku oluyor

Tercihlerin tarihi hakkinda fikri olan hic yok mu

İcinizde daha onceden atanan var mi? Atama gelince goree kac gun sonra baslaniyo arkadaslar?

EKPSSP1 Puanı 81,81125 bu puanla atabılırmıyım ona gore kpss yede gırecem

tercihlerin alınması 23 haz-02 temmuz
kpss yerleştirme takvimi diyor.
biz dahilmiyiz buna..
sıralama:1308

bırakın yalan söylemeyi herkes ben 88 aldım 95 aldım 82 aldım diyor 60 alanlar nerede 70 ler nerede 65 alanlar nerede

Benim puan 86 , 1812. oldum ancak şuan lise son sınıfta okuyorum mezun olmama 1 aydan az bi süre kaldı alacam yani diplomayı.. ancak bikaç bişey okudum diploma muhabbeti vardı. sizce benim için sıkıntı olur mu ? atanabilr miyim ?

Hocam en geç 24 haziranda elimde garanti bir şekilde diploma olacak 14ünde alma ihtimalimde var.. ancak en geç 24 haziran. .sizce nedir durumum ?

Sorun olmaz zaten atama işlemi temmuz gibi olucak sanırım kuruma atandıgın zaman evrakların tam olsun yeterli.

Sizce Lise 91,6 puanla sakaryada memurluk kazanabilirmiyim ?

arkadaşlar bizim kuruma izmirden bir arkadaş atandı bu sene. ona sorduğumda 3. atamalarda 68 puanla atandığını söyledi. ancak 2 yıllık üniversite düzeyinden girmiş.

Yüksek puanlılar (90 üzeri) 2,tercihleri beklerler mi acep?

Ulan millet 85 ten aşagı puanı yok benim 73,7 acaba bendemi bi salaklık var bu genellemeye bu kadar puan almışım yoksa

abi ilk tetcihler olmazsa ikinci ucuncu tercihlrrde cozeriz insallah hani ilk mesela 90 lar filan atansa sonra bize sira gelir insallah puanim 83

70,485 de benim bize sıra gelinceye kadar bekliyeceğiz herhalde..........

benım 87 puanım sıralamam 1301 ılk tercıhlerde ful ankara yazcam olmassa 2 ıncı tercıhlerde banko ankara 2012 ömss taban puanlarına ve ıkıncı atamaların taban puanlarına baktım

bulent381;

ahaha hocam ne güldüm ya, aynı duyguları paylaşıyoruz :)

Arkadaşlar Allah herkese nasip stsin inşallah.umut edelim de bi çok kadro açılır :)

pff 74 lere kadar gerileyecekte bizde görecez böyle gram gram adam alırsalar kadroya biraz zor gibi duruyor.

İnşallah.Zaten doğru düzgün matematikte yok loto oynar gibi sınava giriyoruz.Bari bir yer çıksa da atanıp kurtulsak o derece darlandım :)

Matematik her sınavda eleyici derstir bunu bilipde calısmıyorsanız sizin hatanız modality.

İkametinin olduğu ile atanırsan aynı güb mesai bitene kadar. atama yazısının çıktısıyla atanmış oldugun kurumun. ilk atama özlük birimine şahsen baş vuru yapılır eger atandığın il farklı ise 15 gün mehil süresi var ama sen yinede son güne kalma. ataman yapılan kurumda sana hangi gün iş başı yapman gerektiğini anlatırlar genelde ayın 10 u ile 14. Günlerinde iş başı yaparsın. allah yardımcın olsun hemşerim. Hangi ilçedensin ben sındırgılıyım.

Ben geçen atamada farklı ile atandım ankaradan konyaya meb e 15 gün hakkımı vermediler 2. Gün başlattılar iki gün izin alıp ev tuttum falan filan sonuçta kuruma baglı vermiyorum 15!gün derse yapacagın Hiçbir şey yok

Üst Alt