Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

mevlutsarigoz;

doğru dedin üstad. lakin evraklarının eksik olduğunu söyleseydin
hemen başlamazdın. Ben 2010 atandım bursaya. normal kpss ile. 15 günü daha başlamadan
kullandım sen başladıysan normal. En fazla 2 gün izin verirler.

kristall01;
Distum karamsar olma illaki düz memur olucamda deme. mem hizmetli kadroları yaza bilirsin. merak etme lise mezunları temizlik yapmıyor artık. İş kurdan yada özel sektörden temizlik elemanı temin ediliyor. bende hizmetli memurum. lakin merkez mem de sekreterlik yapıyorum.
allah gönlüne göre verir inşallah.

O heyecanla eksik bir şey var diyemedim :)

karargahx;

Mevzu çalışmak değil.Herkesin belli bir yeteneği vardır değil mi kimisi sözelde çok iyidir kimisi sayısalda ne kadar çalışırsan çalış o dersi kafan almıyorsa pekte fazla yapabilecek birşey yok.Ne kadar çabalasam da olmadı çalışmıyor diyipte kestirip atman doğru olmamış açıkcası.

Sayısal loto oynuyorm gibi konuştuğun için öyle söyledim doğrudur umarım kimse açıkta kalmaz.

atamalar çok zorlaşacak gibi arkadaşlar benim tahminimce

Ali_Gs;

senin bütün tahminlerin yanlış :) BEN : G.Y :28 G.K : 29 TOPLAM PUANIM 98.76767 SIRA: 128 SİZCE ATANIRMIYIM.

karargahx;

burada yazılanların hepsi yalan altına da imzamı atıyorum. Hele cimbomlu ali nedese külli yalan. :)

hocaoglu21;

yok çok zor senin atanman :D

yalan derken ne yalanım var?

ali_gs;

sen atan alim bırak bizi zaten sürünüyoruz senin canın saolsun. Sen kravat tak. Bizde cehennemin dibine gidelim.

Alinma alim şaka yapıyorum kardeşim.

Bu puanla 98.76767 sıra: 128 atanamayacak mıyım cimbomlu alim

hocaoglu21;

yok kardesim Estağfurullah keşke elimde olsa da benim dışında herkes atansa en azından hepiniz mutlu olursunuz çoğumuz mutsuz olacağına ben başımın çaresine bakarım

Hocaoğlu puanım 100 sıralamam :1 atanma şansım nedir ? ümidim yok ama bekliyoruz lütfen pozitif konuş :/

Yok alim sana kıravat yakışır sen mutlu ol.

karargahx;
burada olanların hepsinin puanı yüksek . Sıra sana gelmez zor.

hocaoglu21;

yok sen beni düşünme ne yapacan 100 puan almışsın İnşallah atanırsın kravatıda sen tak mutluda sen ol bizi boş ver biz nasıl yaşadıysak şimdiye kadar öylede devam ederiz sen başbakanlığa kadar yükselde bizide kurtar

:( anladım ... Ali rahat ol tercihleri yaparken haberleşiriz sen ümitsizsen diğerleri napsın pozitif olalım lütfen.

Merhaba arkadaşlar . Lise 91,6 sıralamam 485 sertifikalarımda var sakarya olma şansı sizce nasıl ? ilk defa girdim bu sene pek bilgim yok.

Valla ne şevk kaldı ne istek boş ver kardeşim istemiom artık bişey gece çıkar kokoreç satarım en iyisi sevdiğim bişey en azından

hangi sertifikaların var. Bu puanla sana suriye/halep ancak gelir.

arkanda 48 bin kişi bırakmıssın onlar napsn abi senin ataman hertürlü olacak bu yazdıklarınada bakıp bakıp güleceksin bu arada kokoreç iyidir :D memurdan cok kazananları var.

Bilgisayar sertifikası , orta düzey ingilizce , arapça sertifikalarım var.

karargahx;

canım çekti şimdi nerden çıktı kokoreç :D

hocaoglu21;

Estağfurullah sen atanmadan ben kesinlikle kazansam bile gitmem

Ah be araba olsa şimdi deniz kenarına gider bi kokoreç yerdim :) ..

karargahx;

Umarım.Biraz şakasına söyledim o lafı ama yanlış anlaşılma oldu demekki :) Verdikleri sözü tutarsalar çoğu insan açıkta kalmaz ama her atama 2000 3000 yaparsalar çok zorr 2016 2018 2020 ye kadar dayanır bizim işler. :)

.D ,, Hocaoğlu gel sana bi kokoreç ısmarlıyım hakettin 98 almışssın

Üst Alt