Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 15 5
Genel Kültür Testi 24 5
EKPSSP1 Puanı 81,81125
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 3535
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527
arkadaslar not nasıl acaba atanabilir miyim?

arkadaşın biri "ortaöğretim den girenler sadece hizmetli kadrosuna mı alınıyor" dedi. bunu ben de merak ediyorum açıkçası..

hayır memur olarak da atanıyorlar. hizmetlide..ama meb e hep hizmetli olarak atanıyolar..aslında bununda olmaması lazım...engelliden hizmetli olmamalı

87 aldım ılk atamada işim zor ama 2.atamanın puanlarına baktım 86 en yuksek 2 .atamada o yuzden 2.atamada ankara banko

LAZ61;

Dershaneye git atanırsan bırakırsın evde çalışırsın..

ortaogretim puanim 82.999 atanirmiyim aca ankara ve cevre iller tasra yazacagim

69,05 ile hiç şansım yokmu mslek lisesi tesviye %1 bile şansım ykmu atanmam imkansızmı beyler bayanlar bu konuları bilenler 69,05 puan ile atanmak imkanı yokmu

ekpss den ortaöğretim dzeyinde 30 puan aldım ve sıralamada 608 kişiyim .

ben 90 puan aldım yanlış yazmışım . bu puanla atanabilir miyim ? ben kendim sağlık bölüyüm . labot-ratuar çıkışlıyım şuands patoloji bölümü okuyyorum üniversite 1.sınıf . sizce bu puanla atanabilir miyim ?? yardımcı olur musunuz

Genel Yetenek Testi 15 5
Genel Kültür Testi 23 6
EKPSSP1 Puanı 80,79061
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4246

kimse konya yazmasın ben yazacam :D

ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞAALLAH

Ben de Konya, Rize ve İstanbul yazmayı düşünüyorum.

Ben 90.7 aldım . SAğlık meslek çıkışlıyım . şuan da patoloji teknisyenliği okuyorum . ben bu puanla atanabilir miyim ?? 609.olmuşum sıralama da da

ve bu tercih işlemini nasıl yapacağım? bi hastaneye atanma şansım olur mu ? nerde ne kadar boşluk var bulamıyorum ve bu tercih işlemleri ne zaman sonra erecek ?

kardeşim hastanelere okuldan aldığın meslek tertifikası üstünden başvuru yap... şayet senin mezun olduğun meslek dalı yoksa kod veriliyor o kod üzerinden tercih yap... tercih çok önemli ve titiz olunması gereken bir yol çizgisidir. ve muhakkak tercih esnasında verilen açıklamaları okuyun ve anlayın. anlamadığınız bir şey olursa bana ulaşın...

her ile gidebilirim dersen hizmetli kadrosuna yerleşebilirsin. hatta bulunduğun ilde bile yerleşebilirsin. puanın iyi.

sa. arkadaşlar. ben meb'de kadrolu hizmetli olarak çalışmaktayım. dolayısı ile bende bu sınava ortaöğretim düzeyinden girip 79 puan aldım. acaba bu puanla meb veya başka kuruma memur olarak atanabilir miyim ? birde sıralamaya pek takılmayın arkadaşlar. önemli olan tercih yaptığınız il veya ilçede kaçıncı sırada olduğunuz. (galiba)

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 18 12
Genel Kültür Testi 21 9
EKPSSP1 Puanı 79,55180
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 5342

il sıralamasını öğrenme imkanımız varmı arkadaşlar

tercihler

ne zaman başlayıp zaman bitecek tercihler ? nerde ne kadar açık olduğu açıklanacak mı? ben sağlık bölüyüm.sağlık personeli olmak için nası tercih yapacamm

Bu 90 ve üzeri alanlar hala atanırmıyım diyorlar ya dalga mı geçiyorsunuz bizle :)

numaranı verme şansın var mı ??

abi ben 90 aldım ama hastanede kendialanımda atanabilir miyimonun korkusu var

Üst Alt