Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS önlisans Programı kapsamında nereleri tercih edeceksiniz?

puan 80 sıralama 711 bölüm inşaat teknikeri. Neresi açsa orayı yazacam :)

Puanım 79 Önlisans programı.Acaba İstanbul'da bir yer bulunabilir mi ? Tercihte nelere dikkat etmeli,kaçıncı sıralar seçilmeli ki yerleşim olabilsin?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tercihlerde dikkat etmen gereken şey istedigin yerleri en başa yazmak daha snra en kötü ihtimallere karşı gidecegin şehirlere göre sıralamak. Bunun dışında pekte dikkat etmen gereken bişey yok. Bide Özel sertifika isteyen yerleri tercih ederken dikkatli olmalısın. Örnegin bilgisayar sertifikası vb bir belge isteyen bir kadroyu yazarsan sende bunu ister kurum yoksada yerleşmiş olsanda ataman iptal edilir şartlara uymadgın için. Ayrıca puanın iyi istanbul 2014 te 77 le kapattı. Kadro sayısı düşük olmaz ise ilk atamada yerleşme ihtimaliniz var

Radyoloji teknikeriyim puanım 88.7 Güneydoğu başta olmak uzere
Radyoloji teknikeri alımı olan heryeri yazacam düz memurluk düşünmüyorum.

80 kusur puan 631
Önlisans Elektrik
Antalya ve çevresini tercih edeceğim , başka var mı Antalya önlisans ?

Birde sorum olacaktı VHKİ için önlisansın transkrip yeterli oluyor mu ?

ougras1

Belki de herkesin sorduğu soru bu, iyice araştırma yapan herkes transkript yeterli olduğunu görür üniversite de zaten bilgisayar dersi aldık, sertifika için dersler hemen hemen aynı olduğu için sertifika yerine transkript yeterlidir..

Benim puanım 78 sıralama 881 Ankarada ikamet ediyorum ama genelde ege ve akdeniz bölgesini tercih edeceğim... bölümüm süt ürünleri ama kendi alanımda kadro açılacağını pek zannetmiyorum... hayırlısı olsun....

Merhaba,
ilk 100 e girip Zonguldak yazacak var mı ?

Üst Alt